FOLLOW US: facebook twitter

Χρήστος Γιάνναρος: Παν/μιο στην περιοχή μας με Ακαδημαϊκούς, υποδομές και επαγγελματικά δικαιώματα

Ημερομηνία: 09-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”86194″ img_size=”full”][vc_column_text]Δόθηκε στη δημοσιότητα από την κυβέρνηση το νέο σχέδιο-σκούπα για την “αναδιάρθρωση” του Πανεπιστημίου Πατρών, δηλαδή τη συγχώνευση με το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και ψηφίζεται άμεσα με “fast-track” διαδικασίες, προσπαθώντας να πιάσει εξαπίνης όλο το λαό.

Για να βλέπουμε το τυρί και ΟΧΙ την φάκα μας μιλάνε για τμήματα ΑΕΙ που θα δημιουργηθούν και θα αναβαθμίσουν την περιοχή μας και δε μας λένε κουβέντα για το πώς θα λειτουργήσουν, με τι προσωπικό και με ποιες υποδομές.

Σε αυτή τους την προσπάθεια έχουν συνοδοιπόρους τους υποψήφιους Δημάρχους Πύργου. ΟΛΟΙ τους κατά καιρούς «ζητάνε» ΑΕΙ στο Πύργο χωρίς όμως καμία φορά να λένε για το πώς θα κάνουν μάθημα τα παιδιά μας χωρίς καθηγητές, προσωπικό, υλικοτεχνικές υποδομές, φοιτητική μέριμνα και όλα τα απαραίτητα που χρειάζεται ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον.

Χρειάζεται και πρέπει να διεκδικήσουμε ακαδημαϊκή κοινότητα στην περιοχή μας που όμως θα εξασφαλίζει δικαιώματα στους απόφοιτους στην αγορά εργασίας. Το να σπέρνουν ιδρύματα σε όλη την χώρα χωρίς κανένα επαγγελματικό δικαίωμα στην πραγματικότητα το μόνο που κάνουν είναι να ματώνουν την λαϊκή οικογένεια που αναγκάζεται να πληρώσει πακτωλό χρημάτων χωρίς κάποιο αντίκτυπο.

Χρήστος Γιάνναρος, Υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου με τη Λαϊκή Συσπείρωση[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot