FOLLOW US: facebook twitter

Χρήστος Γαβράς: Όλοι Μαζί για την Περιφέρεια, την Ευρώπη και την Ελλάδα του Μέλλοντος

Ημερομηνία: 22-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”87143″ img_size=”full”][vc_column_text]Στις επερχόμενες εκλογές οι κοινωνία θα δώσει ισχυρές απαντήσεις σε Περιφερειακό, Ευρωπαϊκό και Εθνικό επίπεδο. Η Ελλάδα θα γίνει μια από τις πρώτες χώρες που θα δώσει δείγματα γραφής της πολιτικής μετά τον λαϊκισμό. Ο  λαϊκισμός έφερε  στην  εξουσία   τον  ΣΥΡΙΖΑ  το  2015.   Ο λαϊκισμός έχει καταδικάσει την Ηλεία σε οικονομικό και αναπτυξιακό μαρασμό. Όλοι έχουμε αντιληφθεί ότι δεν αντέχουμε άλλο τους ψεύτες και τους ανίκανους. Η κοινωνία είναι κουρασμένη και δεν έχει ψευδαισθήσεις. Επομένως δεν μπορεί κανείς  να παίζει παιχνίδια με τους πολίτες, η αλήθεια θα επικρατήσει. Δεν θα αφιερώσουμε, σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα πολύ ενέργεια για να μιλήσουμε για τους πολιτικούς μας αντιπάλους. Η κοινωνία έχει βγάλει τα συμπεράσματα της. Αυτό το οποίο περιμένει να ακούσει από μας είναι πως θα κάνουμε την ζωή μας καλύτερη. Πως θα δημιουργήσουμε περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις απασχόλησης. Πως θα προσελκύσουμε περισσότερες επενδύσεις. Πως οι γειτονιές μας θα γίνουν πιο ασφαλείς. Πως θα τελειώνουμε με τους κουκουλοφόρους και τους Ρουβίκωνες που λυμαίνονται, σήμερα, τα δημόσια πανεπιστήμια. Πως θα χτίσουμε μια κοινωνία η οποία θα στηρίζεται στους πυλώνες που αποτελούσαν πάντα το στήριγμα πάνω στο οποίο αναπτύχθηκε η ιδεολογία της Νέας Δημοκρατίας: την ελευθερία και την αλληλεγγύη. Κυρίως, όμως, πως θα δημιουργήσουμε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών. Μια κοινωνία που οι λιγότερο προνομιούχοι Έλληνες, τα παιδιά από φτωχές οικογένειες, θα αισθάνονται ότι αν δουλέψουν σκληρά, αν προσπαθήσουν πολύ, θα έχουν την ίδια επιτυχία με αυτούς οι οποίοι έτυχε να γεννηθούν πιο προνομιούχοι.

Αυτές τις αξίες πρέσβευε πάντα η Νέα Δημοκρατία.  Αυτές τις αξίες υπηρετήσαμε με διαχρονική συνέπεια όλα τα χρόνια ως η μεγάλη κεντροδεξιά λαϊκή φιλελεύθερη Παράταξη. Τις ίδιες αξίες θα κληθούμε να υπηρετήσουμε και σήμερα.  Θα το κάνουμε με πίστη στις δυνάμεις μας. Θα το κάνουμε με χαμόγελο. Θα το κάνουμε με αισιοδοξία. Θα το κάνουμε με αυτοπεποίθηση. Θα το κάνουμε με την πίστη ότι την επόμενη μέρα η Ελλάδα στην Ευρώπη θα είναι ισότιμος εταίρος που θα συνδιαμορφώνει τις ευρωπαϊκές εξελίξεις.

Θέλουμε να αρχίσουμε με όλους μαζί τη μεγάλη προσπάθεια ανόρθωσης της Πατρίδας μας. Να τελειώνουμε με αυτόν τον τοξικό διχασμό, με αυτόν τον λαϊκισμό που δηλητηρίασε την κοινωνία. Να μπορέσουμε μέσα από αυτή τη σκόνη, μέσα από αυτή την απαισιοδοξία, σιγά-σιγά να ανατείλει ο ήλιος μιας  πιο φωτεινής Ελλάδος. Για αυτήν τη φωτεινή Ελλάδα πρέπει να προσέλθουμε, και να ψηφίσουμε μαζικά στις κάλπες, να πολεμήσουμε την αποχή, την απαισιοδοξία, την εντύπωση ότι όλοι είμαστε το ίδιο. Όλοι μαζί θα εργασθούμε για την Περιφέρεια, την Ευρώπη και την Ελλάδα του Μέλλοντος.

Χρήστος Γαβράς

Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot