FOLLOW US: facebook twitter

Χωρίς αλλαγές τα τέλη κυκλοφορίας 2019 – Ανεβαίνουν στο taxisnet

Ημερομηνία: 09-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45844″ img_size=”full”][vc_column_text]Χωρίς αλλαγές, σχετικά με το προηγούμενο έτος, θα είναι τα φετινά τέλη κυκλοφορίας 2019 που σε λίγες μέρες θα αναρτηθούν στο Taxisnet, ενώ το υπουργείο Οικονομικών δεν επεξεργάζεται κάποια αλλαγή για το έτος 2019. Η ανάρτηση των τελών κυκλοφορίας οχημάτων για το 2019 ξεκινά σε λίγες ημέρες και η εξόφληση των τελών θα γίνει έως το τέλος του έτους αποκλειστικά μέσω του τραπεζικού συστήματος .

Για όσους θα πληρώσουν μέσω web banking απαιτείται μόνο η Ταυτότητα Οφειλής που αναγράφεται στο ειδοποιητήριο. Οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών με επαρκές πιστωτικό υπόλοιπο μπορούν να εξοφλήσουν τα τέλη κάνοντας χρήση προγραμμάτων έως και 12 άτοκων δόσεων.

Κάποιες τράπεζες ακόμη και εάν ο οφειλέτης δεν έχει τον κωδικό πληρωμής, μπορεί να το πράξει απλά δηλώνοντας στην σχετική καρτέλα τον αριθμό κυκλοφορίας και το ΑΦΜ.

Το συνολικό ποσό που θα ζητηθεί και το οποίο θα πληρωθούν οι κάτοχοι Ι.Χ. ανέρχεται σε περίπου 1,2 δισ. ευρώ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot