FOLLOW US: facebook twitter

Ξετρέλανε μικρούς και μεγάλους η έναρξη του «Μαγικού Εργοστασίου» στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή (ΦΩΤΟΣ)

Ημερομηνία: 24-12-2021 | Συντάκτης:

Η μαγεία των Χριστουγέννων είναι εδώ!


«Αυτή η γιορτή είναι δική σας! Φέτος, το «Μαγικό Εργοστάσιο» θα παράξει μεγάλες ποσότητες χαράς και παιχνιδιού. Αρκεί να προσέχουμε όλοι, να τηρούμε τα μέτρα για να έχουμε την υγεία μας». Μ’ αυτά τα λόγια ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος καλωσόρισε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους στην έναρξη του Μαγικού Εργοστασίου στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή, το απόγευμα της Τετάρτης.

Μια φαντασμαγορική έναρξη, γεμάτη λάμψη, παιχνίδι, μουσική και πολλή διασκέδαση είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι στο «Μαγικό Εργοστάσιο» με ένα πρόγραμμα που ετοίμασε με πολλή αγάπη για τα παιδιά, ο Δήμος Πύργου και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού σε συνεργασία με την ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ.

Ο κ. Αντωνακόπουλος ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και για άλλη μια φορά συμβούλεψε γονείς και παιδιά να τηρούν με ευλάβεια όλα τα μέτρα προστασία για τον covid 19. “Το μαγικό εργοστάσιο γίνεται ένας μόνιμος θεσμός. Έχουμε μόνο έναν αντίπαλο, την πανδημία αλλά θα τη νικήσουμε με προσοχή και σεβασμό ο ένας απέναντι στον άλλον. Η ζωή θέλει γιορτή, χαρές και αισιοδοξία».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος