FOLLOW US: facebook twitter

Ξεσπά η αδερφή του Θύμιου: “Θέλω να είναι ζωντανός και αυτοί που το κάνανε θα πληρώσουν”

Ημερομηνία: 23-05-2022 | Συντάκτης:

«Εγώ θέλω να είναι ζωντανός» λέει με αγωνία η αδερφή του 39χρονου Θύμιου από τον Πύργο, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από τις 4 Μαΐου.


Το θρίλερ με την εξαφάνιση του 39χρονου Θύμιου Μπουγά συνεχίζεται. Μια από τις αδερφές του μίλησε για τις σχέσεις που είχε μαζί του και τόνισε πως το μόνο που θέλει είναι ο Θύμιος να είναι ζωντανός.

«Δεν έχουμε τίποτα ακόμα από την Ασφάλεια. Ακόμα ψάχνουν και δεν τον έχουν βρει, πιστεύουμε να τον βρουν ζωντανό. Ότι είναι με ενημερώνει ο διοικητής», είπε.

Σημείωσε ότι έχει να τον δει πολύ καιρό. «Ήξερα ότι είναι εδώ στον Πύργο, μου λέγανε ότι είναι εδώ στον Πύργο, αλλά εγώ που έβγαινα έξω δεν τον έβλεπα», ανέφερε η αδερφή του.

Επίσης, μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1, αποκάλυψε ότι «δεν είχαμε καλές σχέσεις, είχαμε μαλώσει ένα διάστημα και είχε απομακρυνθεί από κοντά μου, δηλαδή εγώ τον είχα σπίτι μου στις αρχές, μετά πήγε και έμεινε μόνος του».

«Εγώ θέλω να είναι ζωντανός, τίποτα άλλο δεν ζητάω και αυτοί που το κάνανε θα πληρώσουν. Αυτοί που το κάνανε και έχει γίνει αυτό που έχει γίνει», συμπλήρωσε.


dikaiologitika.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος