FOLLOW US: facebook twitter

Ξεσήκωσαν το κοινό οι «OTRA ROTA»

Ημερομηνία: 03-09-2024 | Συντάκτης:

Το βράδυ της Κυριακής στην κεντρική πλατεία Πύργου

Γράφει η Κική Κολοβέρου

Μια υπέροχη μουσική βραδιά, με τραγούδια και μελωδίες μεγάλων Ελλήνων δημιουργών προσέφερε στο κοινό του Πύργου, το μουσικό σχήμα «OTRA ROTA» που εμφανίστηκε στην κεντρική πλατεία τη πόλης στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αρχαίας Φειάς.

Ένα μουσικό ταξίδι με αφετηρία το παρελθόν και προορισμό το ίδιο το παρόν, μια μοναδική μουσική παράσταση με έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια που ερμήνευσαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, τα μέλη της μπάντας παρασύροντας τον κόσμο με την ενέργεια τους, κάνοντας τους όλους μια μεγάλη παρέα, που χόρεψαν και τραγούδησαν μαζί τους!

Από το ρεπερτόριο των «OTRA ROTA» δεν έλλειψαν τα τραγούδια καταξιωμένων καλλιτεχνών που θίγουν κοινωνικοπολιτικά ζητήματα και προβληματίζουν.

Το γνωστό και αγαπημένο πλέον μουσικό σχήμα, μιας και σε αυτό συμμετέχουν τρία αδέλφια από τον Πύργο, ο Δημήτρης (φωνή, στεριανό λαούτο), ο Διονύσης (βιολί) και ο Λεωνίδας (πνευστά) Καραμάνης, μαζί με τον Βασίλη Γεώργα στην φωνή και την κιθάρα, τον Μάριο Αδιάβαστο στα κρουστά χάρισαν σε όλους μια βραδιά που θα θυμόνται για καιρό.

«Σήμερα έχουμε κοντά μας, του Otra Rota, τα δικά μας παιδιά, τα «Καραμανάκια» ας μου επιτραπεί, με την παρέα τους. Ένα μουσικό σχήμα υπέροχο που το έχουμε απολαύσει και πάλι και είμαι πολύ χαρούμενος που σε αυτό το Φεστιβάλ Αρχαίας Φειάς φιλοξενήσαμε τοπικά μουσικά σχήματα να μας ταξιδέψουν μουσικά» σημείωσε μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot