FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών Κρεστένων: Πήρε Παναγόπουλο, Καλαντζή, συνεχίζει ο Μούτσος

Ημερομηνία: 04-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”117257″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Ξενοφών συνεχίζει να ενισχύεται μεταγραφικά, καθώς απέκτησε τον έμπειρο αμυντικό Γιώργο Παναγόπουλο, με θητεία και σε εθνικές κατηγορίες, που επιστρέφει στην ομάδα και τον 21χρονο δυναμικό μεσοαμυντικό, Γιώργο Καλαντζή, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Γ΄ Εθνική με τον Ολυμπιακό Ζαχάρως. Δύο πολύ δυνατές προσθήκες για την ομάδα του Ντέγιαν Μιλοσέσκι, που βάζει τον πήχη ψηλά ενόψει της νέας σεζόν.

Πάνω σε αυτό το πλάνο είναι και η ανανέωση της συνεργασίας με τον ικανότατο επιθετικό Άγγελο Μούτσο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων» και της Α1 γενικότερα. Την προηγούμενη σεζόν λόγω της στρατιωτικής του θητείας είχε μόλις 7 συμμετοχές αλλά πρόλαβε να σκοράρει 5 φορές, ενώ τη σεζόν 2018-2019 ήταν πρώτος σκόρερ με 22 γκολ σε 26 συμμετοχές. Μια σπουδαία κίνηση από τον Ξενοφώντα η ανανέωση με τον 25χρονο επιθετικό… Θα ακολουθήσουν άλλες δύο δυνατές προσθήκες και η ομάδα της Κρέστενας αναμένεται πολύ δυνατή στο νέο πρωτάθλημα.

Τέλος, ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι έκλεισε τα φιλικά προετοιμασίας. Στις 8 Αυγούστου θα παίξει με τον Πέλοπα Πύργου εντός, στις 16 του μηνός στο Τραγανό με τη Νίκη, στις 22 με τη Θύελλα εντός, στις 26 με τον Α.Ο. Κυπαρισσίας εντός και στις 2 Σεπτεμβρίου με τον ΠΑΟΒ στη Βάρδα.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot