FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών-Αλφειός 2-0: Συνέχισε την ανοδική του πορεία

Ημερομηνία: 30-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”74442″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Ξενοφών πέτυχε την τρίτη διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας, επικρατώντας 2-0 του Αλφειού, το Σάββατο στην Κρέστενα και ανέβηκε στην 3η θέση. Σκόρερς για την ομάδα του Ντέγιαν Μιλοσέσκι, ο Θανάσης Μπακατσέλος στο 20΄ και ο Κώστας Λιαμπότης στο 43΄. Ο Αλφειός, που στο 28΄ είδε άλλον έναν παίκτη του να τραυματίζεται φέτος, το Νώντα Αβραμοπουλο, προσπάθησε να γίνει απειλητικός και να βάλει δύσκολα στους ερυθρόλευκους, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές φάσεις για γκολ (στο 55΄ κεφαλιά του Πρίφτη απέκρουσε στη γραμμή ο Λιαμπότης). Έτσι, η ομάδα του Ντέγιαν Μιλοσέσκι έφτασε σε μια άνετη νίκη και προσδοκά αργά ή γρήγορα να πατήσει στην κορυφή της Α1.

 

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Ηλιόπουλος (66΄Χαραλαμπόπουλος), Αναμουρλίδης, Κολόκας, Μιλοσέσκι ( 73΄Κουτσογιαννάκης Π.), Κωνσταντόπουλος, Λιαμποτής (63΄Κουτσογιαννάκης Τ.), Δημάκης, Μπουτσικάκης (70΄Ζαπάντης), Μπακατσέλος.

Αλφειός: Θεοδωρακόπουλος, Δρογγίτης, Ντάβαρης, Μανέτας, Σεμπέκος (78΄Μερτζάνης), Δαβουρλής (73΄Τσιγκούνης), Καλαντζής, Αβραμόπουλος (28΄λ.τρ. Μακρής), Αγριδιώτης, Νικολόπουλος, Πρίφτης (64΄Κανάνι).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot