FOLLOW US: facebook twitter

Ξεκίνησε ο ΠΑΟ Βάρδας-Νέα μεταγραφή ο Κατσιγιάννης

Ημερομηνία: 22-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο ΠΑΟ Βάρδας ξεκίνησε χθες το απόγευμα την προετοιμασία του στο «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων, υπό τις οδηγίες του Αχαιού τεχνικού Χρήστου Καραπίτσου και του γυμναστή Αιμίλιου Βελλή, που ήρθε από την ΠΑΕ Παναχαϊκή, στην οποία εργάστηκε τρεις σεζόν τα τελευταία χρόνια.

Ο προπονητής του ΠΑΟΒ, Χρήστος Καραπίτσος και ο γυμναστής Αιμίλιος Βελλής.

Παρούσα στην «πρώτη» της ομάδας ήταν σύσσωμη η διοίκηση, που κάνει μεγάλες προσπάθειες ώστε ο ΠΑΟΒ να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστικός και δυνατός, και όλοι οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν μέχρι στιγμής το ρόστερ της ομάδας.

Ο ΠΑΟΒ έχει ενισχυθεί με εννιά παίκτες και συγκεκριμένα τους Βασίλη Μπελεζάκη, Παναγιώτη Ραυτόπουλο, Γιώργο Κοκκίνη, Νίκο Τσίμπιτση, Γιάννη Σωτηρόπουλο, Δημήτρη Μανθόπουλο, Βασίλη Παντελή, Ραφαήλ Σκιαδαρέση, ενώ το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα είναι ο Γιάννης Κατσιγιάννης, ένας πολύ καλός Αχαιός επιθετικός, που την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στον Ατρόμητο Λάππα. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Αστέρα Μιντιλογλίου, Πάτραι, Αιγείρα/Ακράτα, Διαγόρα Βραχνεΐκων και Δία Σαραβαλίου.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΒ, ο Γιάννης Κατσιγιάννης.

Επίσης έχουν ανανεώσει ο τερματοφύλακας Δαμιανός Σίνος, τα αδέρφια Βασίλης και Κώστας Στεργιόπουλος και ο Γιώργος Καρνάτσος. H ομάδα της Βάρδας αναμένεται να αποκτήσει έναν-δύο ακόμα έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Η Διοίκηση του ΠΑΟΒ καλεί τους φίλους της ομάδας να βρεθούν δίπλα στην ομάδα και να στηρίξουν την καινούργια προσπάθεια που γίνεται.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot