FOLLOW US: facebook twitter

Ξεκίνησε η κατασκευή βελτίωσης και ασφαλτόστρωσης του δρόμου Νέα Φιγαλεία-Μίνθη

Ημερομηνία: 04-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ξεκίνησε η κατασκευή με τη βελτίωση και ασφαλτόστρωση του δρόμου Νέα Φιγαλεία – Μίνθη. Ένα έργο του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, ύψους 867.000 ευρώ, και μήκους περίπου 10 χιλιομέτρων. Ο συγκεκριμένος οδικός άξονας δίνει μια νέα πνοή την Φιγαλεία, τις Ορεινές Κοινότητες του Δήμου Ζαχάρως. Ένα έργο που θα βοηθήσει τις αγροτικές ασχολίες και γενικότερα τον πρωτογενή τομέα της οικονομικής δραστηριότητας της περιοχής, ενώ θα ενισχύσει περαιτέρω την κοινωνική συνοχή με την καλύτερη πρόσβαση, τόσο στη Ζαχάρω, όσο και στη Φιγαλεία. Επίσης σημαντικό είναι ότι θα ενώσει τον Δήμο Ζαχάρως με τον όμορο Δήμο Ανδρίτσαινας- Κρεστένων, και κυρίως τα ορεινά διαμερίσματα, τονώνοντας την τοπική οικονομία. Το έργο αυτό εντάσσεται σε ένα ευρύτερο σχέδιο της Δημοτικής Αρχής, για την αναβάθμιση των οδικών αξόνων του Δήμου.

Ο εκλεγμένος Δήμαρχος Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος, ευχαρίστησε τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Ζαχάρως, και τόνισε την σπουδαιότητα του έργου αυτού, για την Φιγαλεία και τα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου Ζαχάρως.

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως Νικόλαος Χαραλαμπόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του και δήλωσε ότι ο Δήμος έχει καταθέσει προτάσεις τέτοιες ώστε να απορροφήσει το μέγιστο των χρημάτων σε έργα και υποδομές, είτε στην Περιφέρεια, είτε στο Υπουργείο Υποδομών, είτε στα προγράμματα Φιλόδημος του Υπουργείου Εσωτερικών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος