FOLLOW US: facebook twitter

Ξεκινά η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων για το 2018

Ημερομηνία: 14-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”75321″ img_size=”full”][vc_column_text]Την Πέμπτη, 14 Μαρτίου, αρχίζει η διαδικασία αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων για το έτος 2018.

Σύμφωνα με εγκύκλιο της υπουργού διοικητικής ανασυγκρότησης, Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, η διαδικασία πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 30 Ιουνίου. Στην εγκύκλιο, ακόμη, αναγράφονται τα βήματα της διαδικασίας που πρέπει να ακολουθηθούν από τους αρμόδιους φορείς.

Από τις 14 Μαρτίου έως και τις 12 Απριλίου, οι οικείες διευθύνσεις διοικητικού/προσωπικού πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά τα απαραίτητα στοιχεία για τη διαδικασία της αξιολόγησης, ενώ από 15 Απριλίου, ο κάθε αξιολογούμενος υπάλληλος ή προϊστάμενος οργανικής μονάδας πρέπει να συμπληρώσει τα στοιχεία της Έκθεσης Αξιολόγησης και να υποβάλλει την έκθεση αξιολόγησης, μέχρι τις 3 Μαΐου.

Από τις 6 Μαΐου, ο αξιολογητής Α’ θα προχωρήσει στην αξιολόγηση των υφισταμένων του, ως κορυφαίος ιεραρχικά προϊστάμενος και, αφού λάβει υπόψη τις τυχόν απόψεις-αντιρρήσεις του αξιολογούμενου, θα συμπληρώσει την βαθμολογία και θα ολοκληρώσει την υποβολή της Έκθεσης Αξιολόγησης, μέχρι τις 7 Ιουνίου.

Τέλος, ο αξιολογητής Β’,ως δεύτερος ιεραρχικά προϊστάμενος, θα προχωρήσει την ίδια διαδικασία, έως τις 30 του μήνα, όπου θα λήξει η προθεσμία υποβολής Εκθέσεων.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot