FOLLOW US: facebook twitter

Ξανά υποψήφιοι στον συνδυασμό Λέντζα

Ημερομηνία: 15-09-2023 | Συντάκτης:

Με την «Νέα Πορεία» Π. Ανυφαντής, Π. Βαγγελάκος, Ν. Σίνος, Γ. Βαρβαρέσος

Η ομάδα νίκης, που μαζί με τον Δήμαρχο Γιάννη Λέντζα, έβαλαν τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης από το 2019 μέχρι και σήμερα σε Νέα Αναπτυξιακή Πορεία στέκεται στο πλευρό του και σε αυτές τις εκλογές.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρος Ανυφαντής, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας Παναγιώτης Βαγγελάκος, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτροφωτισμού και Οδοποιίας Νίκος Σίνος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης Γιάννης Βαρβαρέσος θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα.

«Ήταν τέσσερα χρόνια σκληρής δουλειάς που με γεμίζουν περηφάνια. Με τη βεβαιότητα ότι χρόνων θα συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε με προσήλωση στο όραμά μας, προχωράμε δυναμικά και αξιόπιστα να ολοκληρώσουμε όσα με πολύ κόπο χτίσαμε», τόνισε ο Πέτρος Ανυφαντής.

«Οι προκλήσεις και οι ευθύνες είναι πολλές. Έχουμε τη θέληση, τη γνώση και το όραμα να τις αντιμετωπίσουμε», τόνισε ο Παναγιώτης Βαγγελάκος.

 «Συνεχίζουμε την δουλειά για έναν Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει! Είμαι στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα και πάλι γιατί είναι η μοναδική επιλογή που έχει που έχει ο Δήμος μας ώστε να συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής και πρωτοπόρος!», τόνισε ο Νίκος Σίνος.

 «Μέσα σε τέσσερα χρόνια μετατρέψαμε τον Δήμο μας σε πρωταγωνιστή και πρωτοπόρο! Ο Δήμαρχος Γιάννης Λέντζας απέδειξε πως έχει την ικανότητα, τη διάθεση για προσφορά, την αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, καθώς επίσης και το όραμα για ένα Δήμο πρότυπο. Ήμουν, είμαι και θα είμαι στο πλευρό του!», δήλωσε ο κ. Γιάννης Βαρβαρέσος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot