FOLLOW US: facebook twitter

Ξανά στα Διάσελλα «Ο Ψύλλος»!: Την δική του ταινία πρόβαλλε στο χωριό του ο Δημήτρης Σπύρου 30 χρόνια μετά τα γυρίσματα

Ημερομηνία: 22-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Συγκινητικές στιγμές βίωσαν προχθές το βράδυ οι κάτοικοι των Διασέλλων του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, καθώς προβλήθηκε στην κεντρική πλατεία του χωρίου η ταινία «Ο Ψύλλος» του Δημήτρη Σπύρου, ο οποίος κατάγεται από τα Διάσελλα.

Η ταινία προβλήθηκε στο πλαίσιο των προβολών παιδικών και νεανικών ταινιών που κάνει σε χωριά της ηλείας ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου για Παιδιά & Νέους κάθε καλοκαίρι.

Την ταινία, από το γύρισμα της οποία συμπληρώθηκαν 30 χρόνια, παρακολούθησαν μικροί και μεγάλοι με ιδιαίτερη χαρά, κάνοντας ένα όμορφο ταξίδι στο παρελθόν.

«Πέρασαν 30 ολόκληρα χρόνια απ τα γυρίσματα της Ταινίας “Ο Ψύλλος”.Της δικιάς μας ταινίας.Του δικού μας Δημήτρη Σπύρου. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μην την τιμήσουμε σήμερα στην πλατεία του χωριού μας. Ευχαριστούμε το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας που για ακόμα μία χρονιά ήταν εδώ και όλοι μαζί έστω για δύο ώρες ξαναγυρίσαμε σε εκείνη την εποχή», έγρασε σε ανάρτησή του στο facebook ο πρόεδρος της ΤΚ Διασέλλων, Κώστας Βασιλακόπουλος, εκφράζοντας την ικανοποίησή του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος