FOLLOW US: facebook twitter

Wado Ryu Karate Πύργου: Μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Ημερομηνία: 29-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Wado Ryu καράτε Cup Open το Σάββατο και Κυριακή 27 και 28 Μαΐου στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Άνω Λιόσια από το σύλλογο του Wado Ryu karate Πύργου, με προπονητή τον Κρεμμύδα Διαμαντή.

Συμμετείχαν 7 αθλητές-τριες με πρώτο να αγωνίζεται το Σάββατο τον Ντάβαρη Λευτέρη που για μια ακόμα φορά κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Το δεύτερο χρυσό κατέκτησε την Κυριακή η Ζαφειροπούλου Παναγιώτα,  σαρώνοντας στην κατηγορία της κάθε αντίπαλο με τα φοβερά λακτίσματά της. Τρίτη αγωνίστηκε η Μοσχούλα Διονυσία όπου με τελικό σκορ 0-0 έχασε στο χαν ντει στην κρίση διαιτητών. Κάνοντας καταπληκτική εμφάνιση στο πρωτάθλημα η Ζαφειροπούλου Γεωργία και η Κωνσταντίνου Πολυξένη κατέκτησαν μετά από δύσκολους αγώνες χάλκινο μετάλλιο.

Στα κάτα αγωνίστηκε η Ζαχαροπούλου Αλεξία που πηρέ χάλκινο μετάλλιο έχοντας απέναντί της πολύ καλές αθλήτριες. Τελευταία αγωνίστηκε η Ηλιοπούλου Αφροδίτη που αγωνίστηκε με δυο εκλεγμένες αθλήτριες για το πανευρωπαϊκό παίρνοντας χάλκινο μετάλλιο χάνοντας με 1-0. Ιδιαίτερα ικανοποιημένος  έμεινε ο προπονητής των παραπάνω αθλητών από την επίδοσή τους αλλά και από την εικόνα που άφησαν στο πανελλήνιο.

Η προετοιμασία συνεχίζεται έως αρχές Ιουλίου και όλο το καλοκαίρι με προπονήσεις σε παραλία της περιοχής.  Επίσης δικαιώθηκαν και οι δυο χορηγοί τον αθλητών Ψητοπωλείο «Σουβλακοθέραπη» και περίπτερο της κεντρικής πλατειάς Γιαννάτου Κωνσταντίνα


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot