FOLLOW US: facebook twitter

Βράβευση 9 μαθητών από τον Κάμπο – Bραβεύτηκαν σε παιδικό διαγωνισμό ζωγραφικής από το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη»

Ημερομηνία: 17-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτισμός

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η απονομή των Βραβείων Μαθητικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής 2018-2019  με θέμα «Οι Λαοί και τα Μνημεία τους» που διοργανώθηκε για 5η συνεχή χρονιά από το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» σε συνεργασία με την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας, με εννέα Ηλείους,  μαθητές της ζωγράφου Ελένη Σταθοπούλου από την Ανδραβίδα, να διακρίνονται για τα έργα τους.

Η Βάσια Κοντούλη από την Γαστούνη διακρίθηκε στην κατηγορία Γ’ και Δ’ Δημοτικού, και το έργο της ήταν ένα από τα εννέα που κόσμησαν την χριστουγεννιάτικη κάρτα του ιδρύματος «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και έλαβε ως δώρο ένα αντίγραφο έργου της Shanna Ingram Papademos (σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμα) με προσωπική αφιέρωση. Οι υπόλοιποι Ηλείοι μαθητές, Βασιλική Ηλιοπούλου (Νεοχώρι), Γεωργία Ηλιοπούλου (Βάρδα), Βάλια Θωμαδάκη (Διασπορά 17 ΠΜ), Ελένη Κατσαρίδη (Γαστούνη), Ανδρέας Μαραζιώτης (Τραγανό), Παναγιώτης ΜΟυρτζίνης (Βαρθολομιό), Ανθή Στεφανοπούλου (Βάρδα) και Γεωργία Χριστοφή (Ανδραβίδα) έλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα.

Η βράβευση, έγινε στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza οπου η πρόεδρος του Ιδρύματος, Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της Unesco Μαριάννα Βαρδινογιάννη ευχαριστησε όλους για την συμμετοχή τους και τονισε ότι μέσα από το Διαγωνισμό δοθηκε η ευκαιρία στα παιδιά να εμπνευστούν από τα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco και να στείλουν το μήνυμα ότι τα μνημεια είναι αναποσπαστα κομμάτια της ταυτότητας των λαών και του ανθρώπινου πολιτισμού και πρέπει να προστατευθούν.
Με την ευκαιρία αυτή, η κυρία Βαρδινογιάννη ανακοίνωσε τον Μαθητικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής για το 2020 που θα έχει θέμα «Η Μάχη των Θερμοπυλών και η Ναυμαχία της Σαλαμίνας ως Θρίαμβος της Θέλησης και ως Θεμέλιος Λίθος του Δυτικού Πολιτισμού».

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, περιλαμβάνεται η Eleni Stathopoulou, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, περιλαμβάνεται η Eleni Stathopoulou, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και παπούτσια

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται η Eleni Stathopoulou, άτομα στέκονται


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος