FOLLOW US: facebook twitter

Βράβευση μυθιστορήματος Ηλείου συγγραφέα

Ημερομηνία: 14-10-2023 | Συντάκτης:

Χάρη στη στήριξη του αναγνωστικού κοινού «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ», 1ο μέρος της τριλογίας: «Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΠΩΝ» του Ηλείου συγγραφέα Στάθη Σπυρόπουλου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Momentum κέρδισε την 1η θέση στα Βραβεία Everlies 2022 στην κατηγορία: Καλύτερο Βιβλίο Φαντασίας Έλληνα συγγραφέα που κυκλοφόρησε τη χρονιά 2022.

Η απονομή των βραβείων Everlies 2022 έγινε στο πλαίσιο του Fantasy Festival, που έλαβε χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου 7-8/10/2023. Η ανάδειξη των βιβλίων/ταινιών/σειρών στα βραβεία Everlies στηρίζεται αποκλειστικά στις προτιμήσεις του κοινού όπως αυτές εκφράζονται μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

Ο Στάθης Σπυρόπουλος είναι φαρμακοποιός και εκπαιδευτικός, διαμένει στην Αμαλιάδα και εργάζεται στο Πρότυπο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας. Έχει εργαστεί επίσης στο 2ο ΕΠΑΛ Πύργου, ενώ πριν ακολουθήσει τον τομέα της εκπαίδευσης υπηρετούσε επί σειρά ετών ως νοσοκομειακός φαρμακοποιός στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Η διάκριση που κέρδισε «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ» παρά τον σκληρό ανταγωνισμό με τους πολύ άξιους νικητές των προηγούμενων ετών να συνωστίζονται στις υψηλές θέσεις, είναι για εμάς η μεγαλύτερη έμπνευση και το κίνητρο για να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε ποιοτικά και ενδιαφέροντα αναγνώσματα.

Ευχαριστούμε τους αναγνώστες μας από τα βάθη της καρδιάς μας!

Editions Momentum

Ελ. Βενιζέλου 10Α, Ν. Σμύρνη 171 21, Αθήνα

editionsmomentumbooks@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot