FOLLOW US: facebook twitter

Βραδιά παραδοσιακής μουσικής στις 17 Νοέμβρη από το Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού

Ημερομηνία: 15-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”100009″ img_size=”full”][vc_column_text]Και ενώ βρισκόμαστε μόλις στον 3ο μήνα λειτουργίας του σχολείου για την χρονιά 2019 – 2020, οι μαθητές και οι καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Βαρθολομιού, του μοναδικού Μουσικού Σχολείου ολόκληρης της Ηλείας, προετοιμάζονται για την 2η μεγάλη παρουσίαση της πολύ σημαντικής δουλειάς που συντελείται στο χώρο αυτό.

Παρά τις δυσκολίες που καθημερινά αντιμετωπίζονται, με κορωνίδα την πλήρη ανυπαρξία κτιριακών υποδομών, oι μαθητές και οι μαθήτριες γνωρίζοντας σταδιακά και σε βάθος όλα τα ήδη της μουσικής, τόσο της Παραδοσιακής – Βυζαντινής όσο και της Ευρωπαϊκής, αγαπούν το σχολείο αυτό και δεν διστάζουν για όσα χρόνια διαρκεί η φοίτησή τους σε αυτό, να έρχονται από τις πιο μακρινές γωνιές του τόπου μας, μετακινούμενοι με λεωφορεία, για μία και μιάμιση ώρα, μέσα στην καρδιά του χειμώνα. Η αγάπη τους για την Μουσική τους ωθεί να δημιουργούν πολιτισμό ο οποίος εξακτινώνεται σε ολόκληρη την περιοχή, μέσα από συναυλίες, συνεργασίες με πολιτιστικούς φορείς, συλλόγους και άλλα σχολεία. Οι πολυσχιδείς δράσεις του σχολείου αυτού τα τελευταία χρόνια απλώνονται και σε αρκετές ευρωπαϊκές πόλεις μέσα από τα δύο παράλληλα ERASMUS+ προγράμματά του.

Με γνώμονα πάντα την ποιοτική δουλειά, με περίσσιο μεράκι και διάθεση οι μαθητές και οι καθηγητές του Συνόλου Παραδοσιακής Μουσικής του σχολείου μας σας προσκαλούν να τους τιμήσετε με την παρουσία σας και να επιβραβεύσετε την προσπάθεια τους στην παρουσίαση παραδοσιακών τραγουδιών από όλη την Ελλάδα, σε μια όμορφη βραδιά την Κυριακή 17 Νοεμβρίου και ώρα 2000, στο νεόδμητο κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου Βαρθολομιού.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Σύμφωνα με το πρόγραμμα στην μουσική εκδήλωση του σχολείου, θα εμφανισθούν το παραδοσιακό σύνολο του Μουσικού σχολείου Βαρθολομιού,  το παραδοσιακό σύνολο του Λυκείου και το Ρεμπέτικο σύνολο. Φιλική συμμετοχή Θεολόγος Αναγνωστόπουλος, Φώτης Τζανέτος και Αλέξανδρος Φουκαράς .Στο τέλος της εκδήλωσης θα υπάρχουν διάφορα εδέσματα για τον κόσμο.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot