FOLLOW US: facebook twitter

Βουτιά θανάτου για 19χρονο παλικαράκι

Ημερομηνία: 24-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
-Ασύλληπτη τραγωδία στον Πύργο από την αυτοκτονία ενός νέου παιδιού που έπεσε ξημερώματα από τον 5ο όροφο!

Μια ασύλληπτη  τραγωδία συγκλονίζει την πόλη του Πύργου, παραμονές Χριστουγέννων, σκορπώντας γύρω του πόνο και θλίψη, καθώς ένα 19χρονο παλικαράκι, γυρίζοντας από την διασκέδαση με τους φίλους του, ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας που ζούσε με τους γονείς του στην οδό 28ης Οκτωβρίου και βούτηξε στο κενό από τον 5ο όροφο!

Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας κι ενώ τίποτα δεν φανέρωνε ότι ένα νεαρό παιδί που έχει επιστρέψει από μια βόλτα με την παρέα του, είχε πάρει την απόφαση να δώσει τέλος στην ζωή του με ένα μοιραίο σάλτο στο κενό! Ένας δρόμος χωρίς επιστροφή για τον ίδιο αλλά και για τους τραγικούς γονείς που το είχαν και μοναχοπαίδι! Συγκλονισμένοι είναι και οι φίλοι του 19χρονου Σ.Μ που λίγο πριν ήταν μαζί του, έβλεπαν ποδοσφαιρικό αγώνα και αργότερα διασκέδασαν παρέα σε μαγαζί της πόλης του Πύργου και το ξημέρωμα έμαθαν τα μαύρα μαντάτα!!

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και με βάση τις καταθέσεις των οικείων του, οι γονείς του άκουσαν λίγο μετά τις 3 το κλειδί της πόρτας και το παιδί τους να μπαίνει στο σπίτι. Όλα όπως φαίνεται έγιναν πολύ γρήγορα, καθώς ο Σπύρος προφανώς είχε έρθει αποφασισμένος να κάνει το τελευταίο μοιραίο βήμα. Άφησε το μπουφάν του στην καρέκλα και το κινητό του και βγήκε από το σπίτι ξανά. Ο πατέρας άκουσε την πόρτα του σπιτιού να ξανακλείνει και την σιδερένια πόρτα της ταράτσας να ανοίγει – η οικογένεια έμενε στο ρετιρέ της πολυκατοικίας- και μετά… σιωπή! Οι γονείς ξύπνησαν από τους θορύβους και από έναν δυνατό κρότο, ο πατέρας ανέβηκε στην ταράτσα, δεν διέκρινε κάτι αλλά ούτε και το γιο του βρήκε εκεί που δεν ήταν ούτε μέσα στο σπίτι αφού τον άκουσαν να επιστρέφει. Έντρομοι άρχισαν να ψάχνουν τι συμβαίνει και λίγο αργότερα ήταν εκείνοι που ήρθαν αντιμέτωποι με ένα τραγικό θέαμα, διακρίνοντας το παιδί τους νεκρό στον φωταγωγό της πολυκατοικίας! Από τα ουρλιαχτά τους ξύπνησαν και άλλοι ένοικοι, αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ που μετέφερε με ασθενοφόρο την σορό του άτυχου παιδιού στο Νοσοκομείου, αλλά ήταν πλέον αργά! Πώς να πιστέψουν ότι ο μονάκριβος άγγελος τους, ένα πανέμορφο παλικάρι σαν τα κρύα τα νερά, γεμάτο όνειρα, που σπούδαζε μαγειρική τέχνη στο δημόσιο ΙΕΚ Πύργου μέσα σε μια στιγμή, έκοψε το νήμα της ζωής του; Και δυστυχώς, απαντήσεις στα ερωτηματικά που θα τους βασανίζουν μια ζωή δεν θα πάρουν ποτέ, γιατί η ψυχή του ανθρώπου είναι πραγματικά άβυσσος και στο μυαλό πολλές φορές «φωλιάζουν» σκέψεις σκοτεινές…

Όλη η τοπική κοινωνία του Πύργου, όλοι όσοι γνώριζαν τους γονείς, τον πατέρα που εργαζόταν ολημερίς για το μεροκάματο αλλά και το ίδιο το παιδί,  παρακολουθεί «άφωνη» αυτήν την Χριστουγεννιάτικη τραγωδία. Η Αστυνομία έχει πάντως αποκλείσει το ενδεχόμενο ατυχήματος αφού όπως μας ενημέρωσαν δεν προκύπτουν τέτοια στοιχεία.

Σήμερα στις 3 το μεσημέρι, οι τραγικοί γονείς, οι παππούδες του, όλη η οικογένεια, φίλοι και γνωστοί θα αποχαιρετίσουν το Σπύρο στις 3 το μεσημέρι, στον Ι. Ναό των Αγίων Πάντων Πύργου, όπου θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος.

Η Πρωινή εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια της στην οικογένειά του 19χρονου παλικαριού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος