FOLLOW US: facebook twitter

ΒΟΥΠΡΑΣΙΑ 2023- Αφιέρωμα  στον ελληνικό κινηματογράφο

Ημερομηνία: 23-06-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

 

Ξεκίνησαν οι τετραήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις στην καρδιά του Ηλειακού κάμπου, στην Βάρδα

Συνδιοργανώνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βάρδας και ο δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου


Με την  εξαιρετική θεατρική παράσταση του Πολιτιστικού Συλλόγου Βάρδας «ΚΑΠΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ, που σκόρπισε το γέλιο,  σε σενάριο της Μαρίας Κίτρα και σκηνοθεσία του Παναγιώτη Στίκα, έκαναν πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης τα ΒΟΥΠΡΑΣΙΑ 2023, στην πλατεία Ελευθερίας στη Βάρδα. Η μεγάλη γιορτή της περιοχής για τον πρώην δήμο Βουπρασίας που συνδιοργανώνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βάρδας και ο δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης,  που φέτος περιλαμβάνει ένα τετραήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων- αφιέρωμα  στον ελληνικό κινηματογράφο στην καρδιά του Ηλειακού κάμπου. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος υποδέχεται όλον τον κόσμο στην πλατεία Ελευθερίας της Βάρδας που για τέσσερις μέρες θα σφύζει από ζωή και χαρά και όπως αναφέρει στο κάλεσμά του προς τον κόσμο « Σας υποδεχόμαστε και φέτος στην πλατεία Ελευθερίας. Φέρτε μαζί την καλή σας διάθεση και ελάτε να γιορτάσουμε (όσο μπορούμε με όσα συμβαίνουν).

Χθες το βράδυ, δεύτερη μέρα για τα ΒΟΥΠΡΑΣΙΑ 2023, το πρόγραμμα περιελάμβανε παρουσίαση του τμήματος πιάνου του Πολιτιστικού Συλλόγου Βάρδας, ομιλία της προέδρου του Συλλόγου Διονυσίας Καρνάτσου η οποία έδωσε το στίγμα των εκδηλώσεων και του θεσμού και εν συνεχεία του δημάρχου Ανδραβίδας- Κυλλήνη Γιάννη Λέντζα και του θεατρολόγου Παναγιώτη Στίκα που ήταν και ο σκηνοθέτης της παράστασης «ΚΑΠΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ».. Ακολούθησαν χορευτικές επιδείξεις από το τμήμα Μουσικοκινητικής του πολιτιστικού συλλόγου Βάρδας, παράσταση χοροθεάτρου «Όταν η αγάπη μεταναστεύει» από τον nearocosmos  και η βραδιά έκλεισε με ένα ξεφρενο παρτι από dj.

Σήμερα Παρασκευή, οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 7 το απόγευμα με την 2η Ποδηλατάδα Βάρδας την απονομή των μεταλίων και την κλήρωση ενός ποδηλάτου και ακολουθούν στις 9.30  μμ επίδειξη από τον σχολή καράτε Βάρδας SHOTOKAN και στις 10.30 επίδειξη ρυθμικής γυμναστικής από το Δημοτικό σχολείο Βάρδας.

Η αυλαία για τα ΒΟΥΠΡΑΣΙΑ 2023, θα κλείσει το Σάββατο. Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι εκδηλάσεις αρχίζουν στις 9  το βράδυ με χορευτικά από τον Σύλλογο Ποντίων Απιδώνας, στις 21.30 χορευτικές επιδείξεις από: τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βάρδας, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανδρααβίδας ‘Η ΕΣΤΙΑ» και από τα τμήματα ενηλίκων, ενώ ακολουθεί παραδοσιακό γλέντι!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot