FOLLOW US: facebook twitter

«Βούλιαξε» η Κρέστενα – Εντυπωσιακή η συναυλία του Γιάννη Κότσιρα

Ημερομηνία: 13-08-2023 | Συντάκτης:

Για «αντάμωμα μετά από μακρά περίοδο απομόνωσης», έκανε λόγο ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, Σάκης Μπαλιούκος.

Πρωτόγνωρες στιγμές έζησαν οι χιλιάδες παρευρισκόμενοι στη συναυλία  του Γιάννη Κότσιρα το βράδυ του Σαββάτου, στο χώρο της Γιορτής Σταφίδας Κρεστένων, γεμίζοντας  ασφυκτικά  τις κερκίδες του  θεάτρου αλλά και  ολόκληρο τον περιβάλλοντα χώρο του!

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έγινε δεκτός με ενθουσιασμό αλλά και πολύ κέφι από  πολύ μεγάλο αριθμό κατοίκων, ετεροδημοτών και επισκεπτών, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων και το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Στην έναρξη της συναυλίας ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκης Μπαλιούκος, σε σύντομο χαιρετισμό του και αφού καλωσόρισε  όλους τους παρευρισκόμενους  στις εκδηλώσεις  του καλοκαιριού που διοργανώνει ο Δήμος, έκανε λόγο για αντάμωμα μετά από μακρά περίοδο απομόνωσης λόγω της πανδημίας, ενώ συγχρόνως ευχήθηκε καλό Δεκαπενταύγουστο.

Παράλληλα  καλωσόρισε και τον Γιάννη Κότσιρα, ο οποίος είχε ξαναβρεθεί  το 1998 ως ανερχόμενος τραγουδιστής στο χώρο της Γιορτής της Σταφίδας, χαρακτηρίζοντάς τον ως πολύ μεγάλο καλλιτέχνη που ταξιδεύει το κοινό σε μονοπάτια που μόνο εκείνος γνωρίζει.

Χαιρετισμό εξάλλου έκανε και ο πρόεδρος της Δ.Κ. Κρεστένων και αντιπρόεδρος του Δ.Π.Δ.Δ. κ. Κώστας Δρακόπουλος, που με τη σειρά του ευχήθηκε χρόνια πολλά στους παρευρισκόμενους.

Μαγευτικές στιγμές

Στη συνέχεια ο αγαπημένος ερμηνευτής, συνοδευόμενος από τις ανερχόμενες τραγουδίστριες  Μυρτώ Βασιλείου και Δήμητρα Μπουλούζου, δημιούργησε μαγευτικές στιγμές για μικρούς και μεγάλους, πολλοί εκ των οποίων βρέθηκαν σε απόσταση …αναπνοής από τους  τρεις καλλιτέχνες.

Το πρόγραμμα της συναυλίας ήταν γεμάτο εκπλήξεις, εμπνευσμένες διασκευές, τραγούδια από την τηλεοπτική σειρά «Σασμός», αλλά και τα διαχρονικά λαϊκά τραγούδια που πάντα έχουν τον δικό τους χώρο στις καλοκαιρινές συναυλίες του Γιάννη Κότσιρα, ο οποίος είχε άμεση επαφή αλλά και …διάλογο με το κοινό!

Ο καλλιτέχνης στη διάρκεια της συναυλίας έδωσε τα συγχαρητήριά του στο Δήμαρχο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων,  για τη συνέχιση   των πολιτιστικών δραστηριοτήτων στο χώρο της Γιορτής Σταφίδας.

Παραβρέθηκαν στην πολύ όμορφη Αυγουστιάτικη εκδήλωση, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Δημ. Νικολακόπουλος,  η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Αθανασία Κουσκουρή, ο πρόεδρος του Ξενοφώντα Κρεστένων κ. Αντ. Αραβαντινός,  η διοικήτρια του Νοσοκομείου Κρεστένων κ. Αριστέα Παπαδοπούλου, αντιδήμαρχοι, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων, αρχών κ.α.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος