FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ: Στον τελικό των πλέι-οφ η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιονίκη

Ημερομηνία: 06-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την μεγαλύτερη έως τώρα νίκη της σημείωσε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιονίκη στα μόλις 4 χρόνια λειτουργίας της, κόντρα στην Τρίπολη (3-0 σετ), στην φάση των πλέι οφ ανόδου για τη Β΄ Εθνική κατηγορία. Οι γυναίκες της Αρχαίας Ολυμπίας είχαν από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού απίστευτη διάθεση και δεν έδωσαν σε κανένα σημείο το πάνω χέρι στις αντίπαλες παίκτριες. Συγκεντρωμένες στην τακτική που είχαν δουλέψει και παθιασμένες από το κατάμεστο στάδιο, έκαναν το ντέρμπι να μοιάζει τυπική διαδικασία και την αντίπαλη ομάδα να μην μπορεί να αντιδράσει στο παιχνίδι τους.

Με αυτή τη νίκη ο Ολυμπιονίκης πέρασε στον τελικό των πλέι-οφ κόντρα στην Καλαμάτα και θα παίξει το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Ολυμπιονίκης είχε χάσει εντός έδρας από την Καλαμάτα με 1-3 σετ (η μοναδική ήττα του μέχρι στιγμής) και την είχε κερδίσει εκτός έδρας με 2-3 σετ. Όποια ομάδα συμπληρώσει τρεις νίκες (μαζί με αυτές της κανονικής περιόδου) θα πανηγυρίσει και την άνοδο στην Β΄ Εθνική. Ο τεχνικός της ομάδας Τσούμας Κώστας έχει μπροστά του δύο εβδομάδες για να προετοιμάσει την ομάδα του για το πρώτο παιχνίδι με την Καλαμάτα, αφού το επόμενο τριήμερο δεν θα γίνουν αγώνες. Το τμήμα των κορασίδων έκανε επίσης μια πολύ καλή εμφάνιση το Σάββατο κερδίζοντας εύκολα τον Πυργέα με 0-3 σετ. Μένει άλλη μία αγωνιστική πάλι κόντρα στον Πυργέα, η οποία αν έχει νικηφόρο αποτέλεσμα θα οδηγήσει τις “μικρές” του Ολυμπιονίκη στην επόμενη φάση.

Γυναίκες 3-0 σετ (25-13, 25-18, 25-21) 

Κορασίδες 0-3 (13-25, 21-25, 13-25)  

Α.Ο. Ολυμπιονίκης: (Τσούμας Κ.,  Μαστορόπουλος Δ. , Σπηλιόπουλος Δ., Μπακατσέλου Γ.):  Μαστοροπούλου Μ., Μαύρου Ν.,  Γουδουσιάδη Β.(L) ,  Ζήση Ε.(L),  Τσιαούση Δ., Κούση Ε., Τσιαούση Α., Κούτρα Ι., Σπηλιοπούλου Α., Κυριακοπούλου Σ., Παναγοπούλου Ε., Χριστοπούλου Β., Καρυώτη Χ.,  Θανοπούλου Ι..


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος