FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Πυργέας: Επιστροφή στο «σπίτι», με νίκη για τις νεανίδες

Ημερομηνία: 20-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μετά από ένα χρόνο περιπλάνησης λόγω των προβλημάτων στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου, ο Πυργέας έδωσε τον πρώτο του επίσημο αγώνα με το τμήμα των Νεανίδων (κορίτσια έως 20 ετών) κόντρα στην ομάδα του Α.Γ.Σ.Π. Θησέα Πατρών. Το αποτέλεσμα ήταν θετικό για τον Πυργέα που επικράτησε με 3-0 σετ σε 1 ώρα και 32 λεπτά (25-12, 25-19, 25-18) με την αξιόμαχη ομάδα της Πάτρας, η οποία και αυτή ταλανίζεται από προβλήματα και είχε απουσίες.

Κλειδί για τη νίκη ήταν το δυνατό ξεκίνημα στο πρώτο σετ με καλό σέρβις της Θανοπούλου που αιφνιδίασε τα κορίτσια του Θησέα δημιουργώντας μια διαφορά από την αρχή και δίνοντας ψυχολογία. Στα δύο επόμενα σετ οι φιλοξενούμενες έδειξαν τις αρετές τους και η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη μέχρι τα μέσα του σετ, οπότε ο Πυργέας ξέφευγε. Μετά την αποχώρηση της Α.Ε. Λεχαινών, η ομάδα του Πύργου παραμένει η μόνη εκπρόσωπος της Ηλείας στην κατηγορία των Νεανίδων σε όμιλο με ισχυρούς αντιπάλους όπως ο Ερυθρός Αστέρας και ο Απόλλωνας Πάτρας, αλλά και τα Αστέρια Αχαΐας. Ακολουθεί νέος εντός έδρας αγώνας το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και ώρα 20.00, με τον ιστορικό Απόλλωνα Πάτρας.

Πυργέας (Λόλας Χάρης): Αλλούσι Ρόζα, Ασημακοπούλου Βανέσσα, Γεωργίου Ελένη, Δασκαλοπούλου Αιμιλία, Δρουβιώτη Πέννυ, Θανοπούλου Αίμη, Θεοδώρου Ιωάννα, Κάλθι Μαρινέλλα, Καλομοίρη Μαρισόφη, Μισύρη Βασιλική, Μισύρη Μαριτίνα, Πισκοντάκη Ολυμπία, Τσατσαμπά Μαρία.

Θησέας (Φαλιέρος Ανδρέας, Μαθιουδάκης Νίκος): Μητροπούλου Ευανθία, Σταματοπούλου Αμαλία, Παντζα Ραφαηλία, Λάλα Κιάρα, Πύρρα Ειρήνη, Κασπίρη Γεωργία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος