FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Ολυμπιονίκης: Νίκη με 3-2 επί της Μεγαλόπολης

Ημερομηνία: 20-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με μία δύσκολη νίκη ολοκλήρωσε την πρώτη φάση του γυναικείου πρωταθλήματος βόλεϊ ο Ολυμπιονίκης, εντός έδρας, κόντρα στην ομάδα της Μεγαλόπολης με 3-2 σετ. Η ομάδα του Κώστα Τσούμα είχε ήδη εξασφαλίσει την δεύτερη θέση ενώ αυτή της Μεγαλόπολης, εκτός από τον πολύτιμο βαθμό που πήρε στην Αρχαία Ολυμπία, θέλει και μία καθαρή νίκη κόντρα στην Πύλο την επόμενη βδομάδα για να κατακτήσει την τέταρτη θέση, η οποία θα της δώσει ένα εισιτήριο για τα πλέι οφ.

Ο Ολυμπιονίκης σε όλη την πρώτη φάση έχει χάσει μόνο ένα παιχνίδι, κόντρα στην Καλαμάτα, μέσα στην έδρα του με 1-3 σετ, αλλά ήταν αρκετό για να του στοιχίσει την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα μεταξύ τους παιχνίδια, αφού η νίκη που έκανε μέσα στην Καλαμάτα ήταν με 2-3 σετ. Τα κορίτσια του Ολυμπιονίκη, θα παίξουν τώρα με την Τρίπολη, η οποία τερμάτισε τρίτη, μέσα στην Αρχαία Ολυμπία και θέλουν μόνο μία νίκη για να πάνε στον τελικό ανόδου για τη Β΄ Εθνική κατηγορία, ενώ η Τρίπολη θέλει τρεις νίκες, αφού έχει ήδη χάσει από την ηλειακή ομάδα δύο φορές (εντός και εκτός έδρας).

Ο τεχνικός του Ολυμπιονίκη, Κώστας Τσούμας, περιμένει να οριστεί η ημερομηνία του παιχνιδιού για να κανονίσει το φορμάρισμα και τα πιθανά φιλικά που θα χρειαστούν, για να είναι η ομάδα έτοιμη στην τελική φάση.

Α.Ο. Ολυμπιονίκης (Τσούμας Κ., Μαστορόπουλος Δ., Σπηλιόπουλος Δ., Μπακατσέλου Γ.): Μαστοροπούλου Μ., Μαύρου Ν.,  Γουδουσιάδη Β.(λ),  Ζήση Ε.(λ),  Τσιαούση Δ., Κούση Ε., Σπηλιοπούλου Α., Κυριακοπούλου Σ., Παναγοπούλου Ε., Χριστοπούλου Β., Καρυώτη Χ., Θανοπούλου Ι..


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος