FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Ολυμπιονίκης: Μία νίκη και μία ήττα το Σαββατοκύριακο

Ημερομηνία: 05-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα των ανθρώπων του Ολυμπιονίκη το περασμένο Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο οι κορασίδες του Συλλόγου κέρδισαν την Ζάκυνθο στο εκτός έδρας παιχνίδι με 1-3 σετ παρά τις σημαντικές ελλείψεις λόγο μαθητικών υποχρεώσεων.

Την Κυριακή όμως οι γυναίκες δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη απέναντι στην ομάδα της Καλαμάτας μέσα στην Αρχαία Ολυμπία. Η ομάδα της Καλαμάτας κρατώντας υψηλό ποσοστό στο σερβίς δεν άφησε την ομάδα του Ολυμπιονίκη να οργανώσει το παιχνίδι της, με αποτέλεσμα να πάρει τον αγώνα με 1-3 σετ. Μόνο στο 2ο σετ η ομάδα του Κώστα Τσούμα κατάφερε να κρατήσει την υποδοχή σε καλό επίπεδο με αποτέλεσμα να το κερδίσει με 25-15.

Ο Ολυμπιονίκης ευχαριστεί πολύ όλους τους φιλάθλους που γέμισαν το Κλειστό Γυμναστήριο της Αρχαίας Ολυμπίας και προσέφεραν μια ωραία ατμόσφαιρα στο παιχνίδι.

Ο επόμενος αγώνας των γυναικών είναι εκτός έδρας με τη Μεσσήνη την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου.

Α.Ο. Ολυμπιονίκης (Τσούμας Κ., Μαστορόπουλος Δ., Αργυρόπουλος Α., Σπηλιοπουλος Δ.): Μαστοροπούλου Μ., Μαύρου Ν., Γουδουσιάρη Β. (λ), Τσιαούση Δ., Σπηλιοπούλου Α., Κυριακοπούλου Σ., Ζήση Ε. (λ), Παναγοπούλου Ε., Χριστοπούλου Β., Θανοπούλου Ι., Κούση Ε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος