FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Ολυμπιονίκης: Εύκολη νίκη στη Μεγαλόπολη

Ημερομηνία: 17-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σε ένα πολύ «εύκολο απόγευμα» εξελίχθηκε το εκτός έδρας ματς της Κυριακής για τις γυναίκες του Ολυμπιονίκη κόντρα στην ομάδα της Μεγαλόπολης. Ο τεχνικός της αρχαίας Ολυμπίας, Κώστας Τσούμας, ανησυχούσε πριν την έναρξη του παιχνιδιού για την εξέλιξή του (λόγω της διακοπής των εορτών και της απουσίας βασικών παιχτριών, λόγω ασθένειας)  αλλά οι αθλήτριές του τον διέψευσαν μπαίνοντας σοβαρές και αποφασισμένες για το αποτέλεσμα. Παρόλο που η ομάδα της Ολυμπίας δεν κατέβηκε πλήρης, τελικά δεν έπαιξε κανένα ρόλο, αφού τα κενά καλύφθηκαν με το παραπάνω από τα υπόλοιπα κορίτσια, παίρνοντας εύκολα το παιχνίδι με 0-3 σετ (17-25, 12-25, 16-25). Αξίζει να σημειωθεί ότι τα περισσότερα από τα κορίτσια που αγωνίστηκαν στη Μεγαλόπολη προέρχονταν από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, την προηγούμενη ημέρα, με τις κορασίδες των αστεριών Αχαΐας, το οποίο κέρδισαν με 3-1 σετ αλλά με όλα τα σετ γεμάτα (25-23, 24-26, 25-22, 25-23).

Το επόμενο παιχνίδι των γυναικών μας είναι την Κυριακή 20/1 στο κλειστό της αρχαίας Ολυμπίας στις 18:00 κόντρα στην Πύλο. Σας περιμένουμε όλους εκεί για να στηρίξετε τα κορίτσια μας με το χειροκρότημα σας.

Α.Ο.Ολυμπιονίκης (Τσούμας Κ., Μαστορόπουλος Δ., Αργυρόπουλος Α., Σπηλιόπουλος Δ.):  Μαστοροπούλου Μ., Μαύρου Ν., Γουδουσιάδη Β. (λ) Κούτρα Ι., Τσιαούση Δ., Τσιαούση Α., Σπηλιοπούλου Α., Κυριακοπούλου Σ., Παναγοπούλου Ε., Χριστοπούλου Β., Θανοπούλου Ι..


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος