FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: Μεγάλη νίκη επί της Ε.Α.Π. στο τάι-μπρέικ

Ημερομηνία: 03-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην Α2 Εθνική, επικρατώντας της ιστορικής Ε.Α.Π. με 3-2 σετ, στο Κλειστό της Αμαλιάδας, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που διήρκησε 2 ώρες και 25 λεπτά!
Η ομάδα του Ανδρέα Γκρουμούσα βρέθηκε να χάνει 1-0 σετ (25-27), αλλά στη συνέχεια βελτίωσε την άμυνά της, ισοφάρισε 1-1 (25-21), με το Φώτη Παναγιωτάρα πρωταγωνιστή στο 2ο σετ και πήρε κεφάλι στα σετ με 2-1 (25-13) με τον Σταυρακάκη να είναι ασταμάτητος στο 3ο σετ. Έχασε όμως το 4ο στις λεπτομέρειες (23-25), αλλά στο τάι-μπρέικ, οι κυανόλευκοι της Αμαλιάδας πήραν εξαρχής προβάδισμα (3-1, 7-5, 11-9), η Ε.Α.Π. ισοφάρισε 12-12, εντούτοις στο φινάλε το μπλοκ λειτούργησε άψογα με αποτέλεσμα οι Πατρινοί να καρφώνουν άουτ και ήρθε η νίκη με 15-12.

Κόροιβος: Φ. Παναγιωτάρας, Στ. Παναγιωτάρας, Κ. Μπίκος, Σταυρακάκης, Μπίσκος, Σωτηρόπουλος, Γκρουμούσας (λ). Αγωνίστηκαν και οι Σπυρόπουλος, Αναστασόπουλος, Μαυροειδής, Παναγιωτόπουλος.

Ε.Α.Π.: Σαρακίνης, Σωκράτους, Δρακόπουλος, Χρυσανθακόπουλος, Σουλιώτης, Κόζης, Καραγεωργος (λ). Αγωνίστηκαν και οι Δασκαλόπουλος, Γεράνιος, Κουκουζέλης, Κρούσσος, Σύρος, Πετούσης, Γιαννούτσος.

 

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής τη Δευτέρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος