FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: Φινάλε με Ε.Α.Π. το Σάββατο

Ημερομηνία: 29-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85527″ img_size=”full”][vc_column_text]

Μοναδικός στόχος η «καθαρή» νίκη, για να ελπίζει στη 2η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής

Το τελευταίο παιχνίδι των πλέι-άουτ δίνει το Σάββατο στις 7.30μ.μ., στο Κλειστό της  Ήλιδας, ο Κόροιβος. Αντιμετωπίζει την Ε.Α.Π. και θέλει νίκη με τρίποντο (3-0 ή 3-1) για να εξαντλήσει τις πιθανότητές του να παραμείνει στην Α2 Εθνική, που όμως είναι πολύ δύσκολο να γίνει πράξη. Κι αυτό γιατί η Ε.Α.Π. την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την αδιάφορη βαθμολογικά Α.Ε. Αρμενίων και αναμένεται να πάρει τη νίκη που θα της δώσει τη 2η θέση, η οποία οδηγεί σε μπαράζ παραμονής. Αυτή τη στιγμή η βαθμολογία είναι η εξής: Α.Ε. Αρμενίων 10, Ε.Α.Π. 6, Κόροιβος 5, με την ομάδα της Αμαλιάδας να έχει το ρεπό της την τελευταία αγωνιστική, το μεθεπόμενο Σάββατο. Ως εκ τούτου, θέλει αύριο νίκη με τρίποντο επί της Ε.Α.Π. για να πάει στο +2 από αυτή και την τελευταία αγωνιστική η πατρινή ομάδα να ηττηθεί (με οποιοδήποτε σκορ)εντός έδρας από την Α.Ε. Αρμενίων.

Η ομάδα του Ανδρέα Γκρουμούσα δεν έχει παρά να τα δώσει όλα αύριο για την «καθαρή»  νίκη, να κάνει το καθήκον της και από κει και πέρα να ελπίζει σε ένα… δώρο από την Α.Ε. Αρμενίων το μεθεπόμενο Σάββατο!

Η Διοίκηση του Κοροίβου καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στο αυριανό παιχνίδι, για να έρθει η νίκη, που θα δώσει ελπίδες παραμονής στην Α2 Εθνική Κατηγορία.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot