FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: Δεύτερη δυνατή μεταγραφή ο Κανάς

Ημερομηνία: 21-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 33χρονος Πατρινός διαγώνιος, Βασίλης Κανάς, είναι η δεύτερη μεταγραφή της ομάδας βόλεϊ του Κοροίβου, μετά την προσθήκη του Διονύση Λυκούρεση. Ο Κανάς έρχεται να προσθέσει επιπλέον εμπειρία στην ομάδα των Ανδρέα-Γκρουμούσα-Γιώργου Σωτηρόπουλου, ενόψει του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής, όπου οι στόχοι είναι πρωταγωνιστικοί. Ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία στις υψηλές εθνικές κατηγορίες και ήταν στόχος αρκετών ομάδων κατά τη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε.

Η ανακοίνωση του Κοροίβου:
Η διοίκηση του Κοροίβου Αμαλιάδας, ανακοινώνει με χαρά την συμφωνία της με τον έμπειρο βολεϊμπολίστα Βασίλη Κανά, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.
Η απόκτηση του έμπειρου διαγώνιου, ο οποίος όμως μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και ως ακραίος, δυναμώνει αισθητά την ομάδα μας και δείχνει πως έχουμε πρωταγωνιστικές βλέψεις στο νέο πρωτάθλημα.
Ο Βασίλης μας είπε: “Θέλω πρώτα από όλα να ευχαριστήσω πολύ τον προπονητή αλλά και την διοίκηση του Κοροίβου Αμαλιάδας για την εμπιστοσύνη. Υπήρχε “φλερτ” χρόνια με το σύλλογο, αλλά φέτος κατέληξε σε “γάμo”.
Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Κόροιβο Αμαλιάδας και πιστεύω πως με τις προσθήκες που έχουν γίνει, υπάρχουν αξιόλογες προοπτικές προκειμένου η ομάδα να πετύχει κάτι παραπάνω στο νέο πρωτάθλημα.
Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.
Να μην παραλείψω να ευχηθώ υγεία σε όλους και το πρωτάθλημα να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί χωρίς απρόοπτα, λόγω της πανδημίας”».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος