FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ: Γκρίλλας και Μαντάς του Κοροίβου στην Εθνική Παίδων

Ημερομηνία: 04-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στην προετοιμασία της Εθνικής Παίδων Κ18 στη Νεμέα, η οποία ολοκληρώνεται αύριο, βρίσκονται δύο Αμαλιαδίτες βολεϊμπολίστες. Ο λόγος για τον 16χρονο κεντρικό του Κοροίβου, Μάνο Μαντά, ο οποίος φέτος είναι μέλος της ανδρικής ομάδας του Κοροίβου και τον επίσης 16χρονο Τάσο Γκρίλλα, που τα προηγούμενα δύο χρόνια ήταν ο βασικός λίμπερο της Εθνικής Παμπαίδων και πλέον ανήκει ηλικιακά στους Παίδες και συνεχίζει να φορά την φανέλα με το εθνόσημο. Ο Γκρίλλας τον περασμένο Σεπτέμβριο πήρε μεταγραφή με υποσχετική για ένα χρόνο από τον Κόροιβο στον Α.Σ. Κέρκης Μαραθόκαμπου Σάμου, ωστόσο η νησιωτική ομάδα απέσυρε την συμμετοχή της από την Pre League.

Η προετοιμασία της Εθνική Παίδων Κ18 στη Νεμέα ξεκίνησε στις 26 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 5 Ιανουαρίου, προκειμένου να λάβει μέρος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα αγοριών Κ18, που θα διεξαχθεί από 17 έως 22 Ιανουαρίου στα Σκόπια.

Το προπονητικό επιτελείο αποτελούν οι: Γρηγόρης Ρουσάκης, Βασίλης Θεοδωράκης, Απόστολος Ναλμπάντης και χρέη τιμ μάνατζερ εκτελεί ο Κρίτων Αυγερόπουλος.

Οι αθλητές που συμμετέχουν στην προετοιμασία είναι οι εξής: Σταύρος-Κωνσταντίνος Μούχλιας (Έβρος Σουφλίου), Ορέστης-Δημήτριος Αναγνωστάκης (Πανερυθραϊκός), Μηνάς Αραπάκης (Καλαμάτα 80), Γεώργιος Αρμάος (Πανιώνιος), Χρήστος Γκοτσίδης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Αναστάσιος Γκρίλλας, Ηρακλής Δέρβας (Άρης), Μάρκος-Κυριάκος Λανίτης (Νέοι Βύρωνος), Νικόλαος Κανελλόπουλος (Άθλος Πατρέων), Απόστολος Σιώης (Ηρακλής), Γεώργιος Κουβαράς (Μίλωνας), Γεώργιος Μαντελίδης (Μίλωνας), Ελευθέριος Παπαδόπουλος (Μίλωνας), Ελευθέριος Λεϊλεκτσόγλου (Πήγασος Πολίχνης), Δημήτριος Μανίκας (Ολυμπιακός), Νικόλαος Μπόνιας (ΑΟ Καβάλα), Ραφαήλ-Γεώργιος Σεμερτζίδης (Ιωνικός Ιωνίας), Μιχαήλ Μαλετζίδης (ΠΑΟΚ), Άρμπερ Κοτζάι (ΠΟ Ν. Μουδανιών), Εμμανουήλ Μαντάς (Κόροιβος), Αλέξανδρος Τζουμάκας (Φοίνικας Ρόδου), Αλέξανδρος Τσιρώνης (Φοίνικας Ρόδου), Εμμανουήλ Παρασκευόπουλος (ΟΚΑ Αρκάδι).

Ο όμιλος και το πρόγραμμα

Η Ελλάδα βρίσκεται στον Α΄ όμιλο με αντιπάλους το Κόσοβο και την Βόρεια Μακεδονία. Στον Β΄ όμιλο βρίσκεται η Σερβία, η Ρουμανία και η Τουρκία.

Το πρόγραμμα του Α΄ ομίλου

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

18.00: Ελλάδα – Κόσοβο

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

20.30: Κόσοβο – Βόρεια Μακεδονία

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

20.30: Βόρεια Μακεδονία – Ελλάδα

 

Κώστας Πλιάγκος

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot