FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ: Απίστευτη νίκη του Κοροίβου στη Ριζούπολη

Ημερομηνία: 15-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου πέτυχε μια εκπληκτική όσο και εντυπωσιακή από πλευράς σκορ νίκη επί του Απόλλωνα Αθηνών στη Ριζούπολη με 0-3 σετ! Ήταν η τέταρτη νίκη της ομάδας του Ανδρέα Γκρουμούσα στο πρωτάθλημα, απέναντι μάλιστα στον 3ο της βαθμολογίας Απόλλωνα και οι Αμαλιαδίτες απέκτησαν σοβαρό πλεονέκτημα για τη συμμετοχή στα πλέι-οφ, με την ολοκλήρωση του α΄ γύρου (βρίσκονται σταθερά στην 4η θέση).

Οι παίκτες του Ανδρέα Γκρουμούσα, είχαν καλή υποδοχή από τους Γκρουμούσα, Παναγιωτόπουλο, έβγαλαν δύσκολες άμυνες και με υψηλά ποσοστά στην επίθεση, πήραν μια πολύ σπουδαία νίκη. Στο 1ο σετ έχαναν 14-10, 18-13 και 23-21 αλλά στο τέλος έδειξαν τεράστια ψυχικά αποθέματα και με σερί 0-4, το πήραν 23-25, με άσο του Σταυρακάκη στο φινάλε του σετ.

Στο 2ο, ο Απόλλων προηγήθηκε 6-1, ο Κόροιβος ισορρόπησε γρήγορα, ισοφάρισε 11-11 με τον Σταυρακάκη να συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις και πήρε προβάδισμα 4 πόντων, 16-20 με άσο του επίσης εξαιρετικού Κώστα Μπίκου. Στους τελευταίους πόντους, το μπλοκ των Σωτηρόπουλου, Μπίσκου λειτούργησε άψογα και ήρθε το 0-2 σετ με 20-25.

Στο 3ο σετ ο Κόροιβος πήρε εξαρχής προβάδισμα, έχοντας και την ψυχολογία στα ύψη (0-3, 9-14), ο Απόλλων ισοφάρισε 17-17, αλλά Φώτης Παναγιωτάρας και Μπίκος αξιοποίησαν τις εξαιρετικές μπαλιές του Σταύρου Παναγιωτάρα και οι κυανόλευκοι πήραν και το 3ο σετ με 22-25.

Κόροιβος: Φ. Παναγιωτάρας, Σταυρακάκης, Μπίκος, Στ. Παναγιωτάρας, Σωτηρόπουλος, Μπίσκος, Γκρουμούσας (λ). Π.Α. Παναγιωτόπουλος, Σπυρόπουλος, Μαυροειδής, Αναστασόπουλος, Μωραΐτης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot