FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ: Μετάθεση εθνικών πρωταθλημάτων κατά δύο εβδομάδες-Ο επόμενος αγώνας του Κοροίβου

Ημερομηνία: 05-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Ε.Ο.ΠΕ. ανακοίνωσε χθες την μετάθεση των επίσημων αγωνιστικών δραστηριοτήτων των εθνικών πρωταθλημάτων Pre League Ανδρών (Όμιλος Δ΄–παραμονή/υποβιβασμός) και Γυναικών (Όμιλος Α΄ & Β΄), Α2 Εθνική Ανδρών και Γυναικών (όλες οι Ζώνες) κατά δύο εβδομάδες (έως και την Κυριακή 16/1/2022), λόγω της αύξησης των κρουσμάτων Covid-19 και με σκοπό την, όσο το δυνατόν, προφύλαξη των αθλητών/αθλητριών και όλων των εμπλεκομένων των Σωματείων.

Λόγω έλλειψης διαθέσιμων ημερομηνιών, για την ομαλή διεξαγωγή και ολοκλήρωσή τους συνεχίζονται οι διοργανώσεις: Volley League Γυναικών, Pre League Ανδρών (Όμιλος Γ’ – άνοδος στην Volley League Ανδρών), Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Β’ Φάση) και Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών (Β’ Φάση).

Ο Κόροιβος που συμμετέχει στον Α΄ Όμιλο της Α΄ Ζώνης στην Α2 Εθνική, θα αγωνιστεί ξανά (αναλόγως βέβαια και με την εξέλιξη της πανδημίας) το Σάββατο 22 Ιανουαρίου κόντρα στον Άρατο Κιάτου, στην Ήλιδα, για την 8η αγωνιστική.

Όπως ανακοίνωσε επίσης η Ομοσπονδία, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά για όλα τα σωματεία και όλες τις ηλικίες, τηρώντας πιστά το Υγειονομικό πρωτόκολλο και συνιστάται η διαρκής παρακολούθηση των αλλαγών σε αυτό.

 

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος