FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: Ξεκινά την Πέμπτη με στόχο την άνοδο

Ημερομηνία: 10-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Εξετάζεται η περίπτωση μεταγραφής ενός λίμπερο

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Μετατέθηκε δύο μέρες μετά η έναρξη προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Κοροίβου. Αυτή θα γίνει τελικά την ερχόμενη Πέμπτη στις 7.30μ.μ. στο Κλειστό της Ήλιδας, υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Γκρουμούσα και του άμεσου συνεργάτη του Γιώργου Σωτηρόπουλου, που πολλά χρόνια τώρα καθοδηγούν τεχνικά όλα τα τμήματα βόλεϊ του Κοροίβου, οδηγώντας τα σε επιτυχίες.

Ο Κόροιβος απαρτίζεται και φέτος μόνο από ντόπιους παίκτες, όλοι από την Αμαλιάδα και προερχόμενοι από την ακαδημία του συλλόγου. Συγκεκριμένα στο ρόστερ είναι οι Φώτης και Σταύρος Παναγιωτάρας, Σάκης Αναστασόπουλος, Γιάννης Αναγνώπουλος, Βασίλης Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, Γιώργος Μπίκος, Σπύρος Μωραΐτης και Κώστας Σπυρόπουλος καθώς και κάποιοι «μικροί» από το εφηβικό και το παιδικό τμήμα του συλλόγου, που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.   

Κοιτάζει για λίμπερο

Ίσως γίνει μια μεταγραφή παίκτη μη Ηλείου. Κι αυτό διότι εξετάζεται από τον προπονητή, Ανδρέα Γκρουμούσα, η μεταγραφή ενός λίμπερο, εκτός Ηλείας, καθώς η ομάδα δεν διαθέτει κάποιον παίκτη που η φυσική του θέση είναι λίμπερο. Μέχρι τη σεζόν 2022-2023 ο νεαρός διεθνής με την Εθνική Παίδων Τάσος Γκρίλλας ήταν αυτός που έπαιζε στη θέση του λίμπερο στην ανδρική ομάδα, αλλά, ως γνωστόν, από πέρυσι έχει δοθεί με υποσχετική στον Πανιώνιο της Pre League. Η θέση του λίμπερο είναι… νευραλγική και το τεχνικό τιμ ψάχνει την καλύτερη δυνατή λύση, ώστε ο Κόροιβος να είναι πλήρης παντού. 

Στόχος του Κοροίβου είναι η επιστροφή στην Α2 Εθνική κατηγορία, έχοντας ως βασικότερο αντίπαλο-σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα- την Ολυμπιάδα Πατρών, που υποβιβάστηκε φέτος από την Α2.  Η κλήρωση του πρωταθλήματος θα γίνει αύριο, Τετάρτη, στα γραφεία της Ε.Σ.ΠΕ.Π. και ο Κόροιβος θα μάθει τους αντιπάλους του και το πρόγραμμα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot