FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: Συνεχίζει και ο Μπίκος

Ημερομηνία: 06-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Άλλος ένας Αμαλιαδίτης που έχει αναδειχτεί και αυτός από τις Ακαδημίες του Κοροίβου, συνεχίζει στην ομάδα ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής. Ο λόγος για τον 31χρονο διαγώνιο Γιώργο Μπίκο, που από το 2017 έχει επιστρέψει στον Κόροιβο, είναι σταθερά στο ρόστερ των «κυανόλευκων» και λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων στην Αθήνα, προσφέρει όσο μπορεί τις υπηρεσίες του στην ομάδα της πόλης του.  

Η ανακοίνωση του Κοροίβου: «Ο Κόροιβος Αμαλιάδας ανανεώνει την συνεργασία του με τον διαγώνιο Γιώργο Μπίκο. Ένας αθλητής που, όπου και όταν του έχει ζητηθεί, είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει την ομάδα! Τον ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά και του ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία».

Ο Κόροιβος φτιάχνει μια ομάδα αμιγώς αμαλιαδίτικη, χωρίς κάποιον μη Ηλείο παίκτη, με επτά έμπειρους και πέντε «μικρούς» από το εφηβικό και στόχος του είναι να διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 Εθνική.

Η προετοιμασία του Κοροίβου θα ξεκινήσει την ερχόμενη Τρίτη στο Κλειστό της Ήλιδας, υπό τις οδηγίες του έμπειρου Ανδρέα Γκρουμούσα, που πολλά χρόνια τώρα είναι μαζί με τον Γιώργο Σωτηρόπουλο οι προπονητές που καθοδηγούν προπονητικά όλα τα τμήματα του συλλόγου και τα έχουν οδηγήσει σε πολλές επιτυχίες. Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot