FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: Πρεμιέρα το Σάββατο στην Πετρούπολη-2-2 σετ στο τελευταίο φιλικό με την Ολυμπιάδα

Ημερομηνία: 02-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου ρίχνεται το προσεχές Σάββατο στη μάχη της Α2 Εθνικής, ευρισκόμενος στον 1ο Όμιλο της Α΄ Ζώνης (του Νότου). Θα αντιμετωπίσει στο Κλειστό «Ν. Παξιμαδάς» της Πετρούπολης τον Γυμναστικό Σύλλογο Πετρούπολης (ώρα 5.30μ.μ.), με στόχο να ξεκινήσει με το τρίποντο της νίκης το νέο πρωτάθλημα, όπου οι στόχοι είναι υψηλοί.

Το περασμένο Σάββατο, η ομάδα της Αμαλιάδας, που είχε στην τεχνική καθοδήγηση τον Γιώργο Σωτηρόπουλο καθώς ο Ανδρέας Γκρουμούσας είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις εκτός Ηλείας, έδωσε το τελευταίο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, με αντίπαλο την Ολυμπιάδα Πατρών στο Κλειστό της Ήλιδας και το τελικό σκορ ήταν 2-2 σετ (λόγω προχωρημένης ώρας, καθώς είχε προπόνηση στις 8μ.μ. άλλη ομάδα της Ήλιδας, δεν παίχτηκε το 5ο σετ).

Ο Κόροιβος έχασε το 1ο σετ με 25-23, πήρε τα άλλα δύο με 29-27 και 25-20 και έχασε το 4ο με 25-22. Δεν αγωνίστηκαν για την ομάδα της Αμαλιάδας δύο βασικοί παίκτες, ο κεντρικός Διονύσης Λυκούρεσης λόγω ακαδημαϊκών υποχρεώσεων και ο λίμπερο Παναγιώτης Μιχόπουλος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Οι «κυανόλευκοι» παρουσίασαν σχετικά καλό πρόσωπο και το Σάββατο που θα παραταχθούν πάνοπλοι στην πρεμιέρα, αναμένονται ακόμα καλύτεροι.

Κόροιβος: Λιβαθηνός, Κανάς, Μαδούρας, Αναστασόπουλος, Φ. Παναγιωτάρας, Κόζης, Γκρίλλας (λ). Αγωνίστηκαν και οι Στ. Παναγιωτάρας, Παπαθεοδώρου, Παναγιωτόπουλος, Αβραμόπουλος, Θ. Σωτηρόπουλος.

 

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής


Σάββατο 6 Νοεμβρίου

ΓΣ Πετρούπολης-Κόροιβος
Άρατος Κιάτου-Άθληση Μυτιλήνης

Ρεπό: Ολυμπιάδα

 

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος