FOLLOW US: facebook twitter

Θ. Βλάχος: «Γράψαμε ιστορία»

Ημερομηνία: 08-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η τεράστια Εθνική Ελλάδας στο πόλο ανδρών έγραψε ιστορία με το πρώτο της μετάλλιο σε Ολυμπιακούς και ο πρωτεργάτης της επιτυχίας, ο προπονητής, Θοδωρής Βλάχος αποθέωσε τους παίκτες του και τόνισε πως θα έρθουν κι άλλες επιτυχίες στο μέλλον.

«Όσο πιο μακριά φτάναμε θέλαμε κάτι παραπάνω. Θέλαμε να κερδίσουμε στον τελικό. Παίξαμε με μια ομάδα που ήθελε μεγάλη προσοχή. Στη διάρκεια του ματς δείξαμε πόσο θέλουμε να κερδίσουμε. Δεν έχω λόγια. Δείξαμε χαρακτήρα και επιστρέψαμε. Πιστεύω τώρα που τελειώσαμε, έχουμε κάνει αρκετά πράγματα. Γράψαμε ιστορία, κάναμε νέους φίλους της υδατοσφαίρισης στην Ελλάδα. Οι στιγμές αυτές είναι ανεπανάληπτες και θα έρχονται πάντα στη μνήμη μας. Το να ανεβαίνεις στο βάθρο είναι υπέρτατη τιμή. Είναι τα παιδιά μου, θέλω να τα καμαρώσω στο βάθρο. Η ομάδα αυτή έχει πολύ μέλλον. Θα έρθουν κι άλλες μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον. Αυτοί που μας αγαπάνε θα έρθουν να μας δώσουν μια γρήγορη αγκαλιά στο αεροδρόμιο», τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Γ. Φουντούλης: «Μόνο χαμόγελα πρέπει να έχουμε»

Ο Γιάννης Φουντούλης σκόραρε δύο φορές στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων. Το αργυρό ωστόσο είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της εθνικής μας ομάδας στους άνδρες, με τον Γιάννη Φουντούλη στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, να το επισημαίνει. «Δεν περίμενα οι συμπαίκτες μου να είναι τόσο απογοητευμένοι με το αργυρό μετάλλιο. Μου έκανε τεράστια εντύπωση και αυτό δείχνει τι αθλητές, τι χαρακτήρες, πόσο γεννημένοι νικητές είναι. Προσπάθησα να τους πω ότι αυτό που κάναμε ήταν τεράστιο και μόνο χαμόγελα πρέπει να έχουμε. Προφανώς και χάσαμε έναν τελικό Ολυμπιάδας και δεν συμβαίνει κάθε μέρα, δεν έχει συμβεί ποτέ. Τελειώνουμε με το αργυρό, που είναι κάτι σπουδαίο» είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της εθνικής ομάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος