FOLLOW US: facebook twitter

Σπύρος Βασιλείου: «Ένα βήμα στο μέλλον και στη νέα εποχή»

Ημερομηνία: 30-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο πρόεδρος τους Σ.Δ.Π.Η., Σπύρος Βασιλείου, δήλωσε για την αποδοχή της Ένωσης Διαιτητών ως νέο μέλος στην Ε.Ε. της Ε.Π.Ο.:

«Ένα βήμα στο μέλλον και στην νέα εποχή! Με ικανοποίηση διάβασα (και όχι από κάποιο φίλο) ότι το Δ.Σ. της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έφερε στην Γ.Σ. το θέμα υλοποίησης της ολιστικής μελέτης που έχει και το θέμα της Ένωσης διαιτητών. Η προσπάθεια της Ο.Δ.Π.Ε. για αλλαγή του καταστατικού και αίτηση για να γίνουμε νέο μέλος έφερε το αποτέλεσμα της αποδοχής της Ένωσης διαιτητών με ένα μέλος στην Ε.Ε. και δύο στην Γ.Σ.. Όταν το ποδόσφαιρο έχει ανθρώπους που λειτουργούν με γνώμονα το ΕΜΕΙΣ μπορούμε να έχουμε ελπίδα ως κοινωνία και ως ποδόσφαιρο. Οι αλλαγές πολλές προς το καλύτερο και πάντα για ένα καλύτερο μέλλον. Η διαιτησία θα έχει θέση, άποψη και φωνή με σεβασμό στις αρχές και τους κανόνες! Είχα πει ότι η Ολιστική μελέτη θα περάσει από την κυβέρνηση και την Ε.Π.Ο. και κάποιος έλεγε ότι τρέχω και δεν είμαι καλά ενημερωμένος! Υπάρχει δημοσίευση. Τελικά για το καλό του ποδοσφαίρου υπάρχει Ε.Π.Ο. και καταπληκτική διοίκηση που θέλει να πάμε μπροστά με γνώμονα το ΕΜΕΙΣ!

ΥΓ.:  Η αλλαγή δεν είναι απλά απαραίτητη στη ζωή. Είναι η ζωή. Alvin Toffler, 1928-2016, Αμερικανός συγγραφέας & μελλοντολόγος».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος