FOLLOW US: facebook twitter

Βαλτώνει ο εμβολιασμός, επιστρατεύουν και πάλι τον Τσιόδρα

Ημερομηνία: 20-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Με φόντο την χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη έναντι του νέου κορονοϊού, το επικίνδυνα υψηλό έλλειμμα κάλυψης στους άνω των 60 ετών και στους άνω των 80 ετών, η κυβέρνηση επιστρατεύει ξανά τον Σωτήρη Τσιόδρα, o οποίος κατά τη διάρκεια του τρίτου κύματος της πανδημίας έχει εκφράσει επανειλημμένα διαφωνίες με τις κυβερνητικές αποφάσεις.

Ο καθηγητής Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων, θα κάνει ανακοινώσεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα του προγράμματος «Ελευθερία», στις 13:00, από το υπουργείο Υγείας.

Το τέταρτο επιδημικό κύμα εξακολουθεί να σαρώνει άλλωστε τη χώρα, που μετρά πάνω από 15.000 νεκρούς, την ώρα που τα δημόσια νοσοκομεία ασφυκτιούν και το λιγοστό υγειονομικό προσωπικό έχει εξαντληθεί, καθώς η κυβέρνηση δεν αξιοποίησε τον χρόνο που είχε για να ενισχύσει το ΕΣΥ.

Οι ΜΕΘ Covid-19 στη Θεσσαλονίκη χθες είχαν μόλις 6 διαθέσιμες κλίνες, ενώ στην Αττική σε λίστα αναμονής βρίσκονται καθημερινά 20-30 περιστατικά που χρήζουν νοσηλείας σε εντατικές.

Πηγή: efsyn.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος