FOLLOW US: facebook twitter

Βάλαμε… χρώμα στη ζωή μας!

Ημερομηνία: 27-06-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Νέα

Αέρας ανανέωσης στην «Πρωινή» που εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί πρωτοπορώντας, έγχρωμη σε όλες τις σελίδες της!

Τόσο η άνοιξη όσο και το καλοκαίρι είναι δύο εποχές που τις έχουμε συνδυάσει με έναν αέρα ανανέωσης και αλλαγής. Κάποιες φορές όλα γύρω μας φαίνονται μουντά, άχρωμα, ειδικά όταν έχουμε περάσει δύσκολους χειμώνες από κάθε άποψη.

Τότε είναι η κατάλληλη ώρα για να βάλουμε…  χρώμα στην ζωή μας.! Να την κάνουμε πιο ενδιαφέρουσα, γεμάτη ανατροπές και πιθανούς συνδυασμούς! Το ‘χρώμα’ λοιπόν, ήταν η μεγάλη πρόκληση για την «Πρωινή», που κοντεύει αισίως να… σαρανταρίσει,  ήδη «δεσποινίς» ετών 39!  Περνώντας πλέον στην πολύ ώριμη ηλικία της, περνώντας μέσα από διάφορες φάσεις στη διάρκεια της μεγάλης αυτής  διαδρομή της στο φάσμα της καθημερινής ενημέρωσης, η Δ/νση και η οικογένεια της ‘Πρωινής’ ακολουθώντας τις προκλήσεις των καιρών, αποφάσισε να κάνει ένα νέο άλμα! Έγινε… έγχρωμη και πρωτοπορεί ξανα!

 Όλη η εφημερίδα πλέον, που αγαπήσατε,  αγαπάτε και στηρίζετε εδώ και σαράντα σχεδόν χρόνια, απέκτησε χρώμα σε κάθε της σελίδα, από την πρώτη ως την τελευταία και  είναι ισως το μοναδικό περιφερειακό καθημερινό έντυπο που κυκλοφορεί έγχρωμο όπως οι αθηναϊκές εφημερίδες! Οι αναγνώστες μας αλλά και οι επαγγελματίες που προβάλλονται μέσα από την εφημερίδα, μπορούν να δουν αυτόν τον αέρα αλλαγής και ανανέωσης , ως μια μικρή ανταπόδοση αυτής ακριβώς της αποδοχής και υποστήριξης! Γιατί έχουν πλέον την δυνατότητα να ξεφυλλίζουν και να διαβάζουν μια εφημερίδα  περισσότερο καλαίσθητη σε μια πιο σύγχρονη μορφή και βεβαίως τα ευμενή σχόλια που εισπράττουμε, δικαιώνουν αυτήν μας την απόφαση που αφουγκράζεται τον παλμό της κοινωνίας.  

Βεβαίως η «Πρωινή», η εφημερίδα που προσπαθεί καθημερινά να ταράζει  με τα ρεπορτάζ και τις παρεμβάσεις της τα λιμνάζοντα νερά του τοπικού Τύπου της Ηλείας, συνεχίζει και θα συνεχίσει να δίνει φωνή στον πολίτη, να βρίσκεται στην κορυφή της ακηδεμόνευτης ενημέρωσης, της πληροφόρησης, της αμεσότητας, της  διαμόρφωσης συνείδησης, παιδείας και αγάπης, αλλά και ξεκάθαρης πολιτικής στάσης.

Παραμένει παρά τις αντιξοότητες και τις οικονομικές δυσκολίες  που αντιμετωπίζει σήμερα όλος ο έντυπος Τύπος, ένα ζωντανό κομμάτι της ιστορίας της Ηλείας και έχει κατακτήσει ένα σημαντικό μερίδιο στην ενημέρωση του κοινού , δίπλα στα προβλήματα των απλών ανθρώπων που τα αναδείκνυε και συνεχίζει να τα αναδεικνύει μέσα από τις στήλες της και την ποικιλία των θεμάτων της.

 Συνεχίζει να  δίνει το πολιτικό και κοινωνικό της στίγμα χωρίς φόβο και πάθος και τολμά! Τολμά και κάνει τις δικές της σοβαρές παρεμβάσεις στα κέντρα αποφάσεων, να κάνει πολιτική κριτική με σθένος, χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες, πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, κόντρα στην οπισθοδρόμηση αυτού του τόπου με μοναδικό στόχο να συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του πολύπαθου νομού μας.

Παραμένει στην πρώτη γραμμή και συνεχίζει να μάχεται με σαφές προοδευτικό πολιτικό στίγμα,   για την αταλάντευτη θέση της να υπηρετεί με ανιδιοτέλεια τον Ηλείο πολίτη και να στηρίζει τα συμφέροντα των απλών ανθρώπων του τόπου.

Η ‘Πρωινή» συνεπής στις αρχές του δικαίου, της εντιμότητας και της αντικειμενικής ενημέρωσης, έχει βάλει στόχο να βελτιώνεται και να ανανεώνεται συνεχώς,  να καινοτομεί και να πρωτοπορεί, προσέχοντας ταυτόχρονα την εικόνα της και το περιεχόμενό της, ανοιχτή πάντα σε νέες ιδέες και αλλαγές και όλα αυτά γίνονται με την πολύτιμη στήριξη των αναγνωστών μας.

Για όλους αυτούς τους λόγους, εμείς είμαστε οι πρώτοι που χαιρόμαστε τώρα που εδώ και λίγες μέρες,  κρατάμε στα χέρια σας την έγχρωμη πλέον «Πρωινή» και εισπράττουμε εκατοντάδες κολακευτικά σχόλια για την αναβάθμιση της εφημερίδας μας. 

Γιατί όλοι έχουμε ανάγκη να βάλουμε χρώμα στη ζωή μας… Και το τολμήσαμε! Για χάρη σας… Κάναμε ένα άλμα στο μέλλον!

Η «Πρωινή»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot