FOLLOW US: facebook twitter

Β΄ ΕΣΚΑΗ: Στέψη και φιέστα για τον Υπερίωνα

Ημερομηνία: 28-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Έπεσε η αυλαία του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΣΚΑΗ την Κυριακή στο Κλειστό της Ήλιδας με τον Υπερίωνα Αμαλιάδας να δίνει μια ακόμη εξαιρετική παράσταση και διατηρώντας το αήττητο στο πρωτάθλημα, σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή. Η αναπτυξιακή ομάδα του Κοροίβου που αποτελείται από έφηβους και παίδες σημείωσε την 22η νίκη τη φετινή σεζόν επικρατώντας του Κρόνου με σκορ 70-59 και γιόρτασε  την άνοδο στην Α2 ΕΣΚΑΗ.

Οι παίκτες του Γιώργου Λεβεντούρη μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, πήραν νωρίς διψήφια διαφορά και προηγήθηκαν στο α΄ δεκάλεπτο με 20-10. Το ματς συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο στο β΄ δεκάλεπτο με τις ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 34-24. Στο β΄ ημίχρονο και οι δυο ομάδες έπαιξαν όμορφο μπάσκετ, επικεντρώθηκαν κυρίως στο επιθετικό κομμάτι και υπήρξε απόλυτη ισορροπία (36-36), με το ματς να κλείνει με τελικό σκορ 70-59.

Πρώτος σκόρερ ήταν ο Τσίπας που σημείωσε 29 πόντους με 4 τρίποντα και τον ακολούθησαν οι Αλεξανδρόπουλος με 18(2) και Κοντόπουλος 11(1).

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα πραγματοποιήθηκε η απονομή των μεταλλίων στους έφηβους του Κόροιβου για τη 2η θέση που κατέλαβαν στο πρωτάθλημα Εφήβων και στη συνέχεια η απονομή στον Υπερίωνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΣΚΑΗ. Σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα παρουσία δεκάδων γονέων και φίλων, τα παιδιά και οι προπονητές τους καταχειροκροτήθηκαν για την εκπληκτική σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ταλαντούχοι αθλητές της ομάδας σε 48 συνολικά ματς πραγματοποίησαν 46 νίκες, κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑΗ και άγγιξαν τον τίτλο του πρωταθλητή εφήβων νικώντας όλους του αντιπάλους τους (μάλιστα σημείωσαν τρεις νίκες επί του πρωταθλητή).

Τις απονομές πραγματοποίησαν τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΗ,Ανδρέας Γκινάλας, Νίκος Φραγκιάς και Θοδωρής Τσίπας.

Η Διοίκηση του Υπερίωνα συγχαίρει όλα τα παιδιά και τους προπονητές τους που απέδειξαν στο παρκέ ότι είναι πραγματικά η καλύτερη φουρνιά παικτών που έχει περάσει ποτέ στο νομό Ηλείας, με το μέλλον τους να προμηνύεται λαμπρό.

Τα δεκάλεπτα: 20-10, 34-23, 53-24, 70-59.

Υπερίων ΑΓΕΑ (Λεβεντούρης): Δημητρακόπουλος 2, Τσίπας 29 (4),

Τραγουστής Δ. 2, Θεοδωρακόπουλος 3(1), Μουζάκης, Δημακόπουλος 2, Ράλλης 4, Αλεξανδρόπουλος 18(2), Κοντόπουλος 11(1), Καλοπίσης 3(1), Σκλάβος, Παπαδόπουλος.

Κρόνος (Μπούτος): Γιουτζιν, Φλιτάκης 3(1), Ευαγγελίου 7(1), Γιαννακόπουλος 8(1), Κινινής 12, Παντελίδης, Μπούτος 7, Κατσαλωράκης 4, Τόλιας 8, Παστός 9(3).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος