FOLLOW US: facebook twitter

Β΄ Κατηγορία: Νίκες για Πέλοπα, Μακρίσια στα πλέι-οφ-Ζωντανός ο Ηλειακός στα πλέι-άουτ

Ημερομηνία: 28-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ξεκίνησαν το Σαββατοκύριακο τα πλέι-οφ της Β΄ JOHN DEERE ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ Κατηγορίας και Πέλοπας και Μακρίσια πέτυχαν νίκες. O Πέλοπας νίκησε το Σάββατο 2-1 τον Διγενή Χαριάς στο Ενωσιακό κι έχει πλέον 3 βαθμούς στη μάχη της ανόδου, έναντι 1 του Διγενή. Η ομάδα του Πύργου προηγήθηκε 1-0 στο 44΄ με κεφαλιά του Νίκου Δανίκα από φάουλ του Ντίνου Δημητρόπουλου. Στις αρχές του β΄ ημιχρόνου ο Σωκράτης Παπαγεωργίου με κεφαλιά από σέντρα του Δημητρόπουλου έγραψε το 2-0. Στο 67΄ ο Διγενής μείωσε με τον Σάκη Στροφύλλα στο τελικό 2-1.

Ο Α.Ο. Μακρισίων νίκησε με 4-0 την Θύελλα Καρδαμά την Κυριακή στα Μακρίσια, έφτασε τους 8 βαθμούς και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την 1η θέση. Ο Α.Ο.Μ. προηγήθηκε 1-0 στο ημίχρονο με τον Θοδωρή Θεοδωρακόπουλο και στο β΄ μέρος πέτυχε άλλα τρία γκολ, δύο με τον Στροφύλλα και ένα με τον Θεοδωρακόπουλο.

Η βαθμολογία των πλέι-οφ

(Σε 1 αγώνα)

Α.Ο. Μακρισίων (4-0) 8

Πέλοπας (2-1)  3

Διγενής Χαριάς  (1-2) 1

Θύελλα Καρδαμά (0-4) 0

Πλέι-άουτ: Ηλειακός Β.-Κάστρο 1-0

Για τα πλέι-άουτ, την Κυριακή ο Ηλειακός Βαρθολομιού νίκησε 1-0 το Κάστρο και η σειρά οδηγείται σε τρίτο  παιχνίδι στο Κάστρο, όπου θα κριθεί η παραμονή στη Β΄ Κατηγορία. Εκεί, ο Α.Ο.Κ. θέλει έστω την ισοπαλία και ο Ηλειακός μόνο νίκη. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Ζέζας στο 40΄ για την ομάδα του Μιχάλη Καλαρύτη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος