FOLLOW US: facebook twitter

Β΄ Κατηγορία: Νίκες για Χαριά, Καρδαμά-Η βαθμολογία των πλέι-οφ

Ημερομηνία: 08-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Διεξήχθη σήμερα, Τετάρτη, η 2η αγωνιστική των πλέι-οφ της Β΄ JOHN DEERE ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ Κατηγορίας. Στο Καράτουλα ο Διγενής Χαριάς νίκησε 4-1 τον Α.Ο. Μακρισίων και ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Κώστα Σακέλλη σκόραρε δύο φορές σε διάστημα 10 λεπτών στο β΄ ημίχρονο, στο 52΄ και 61΄ με τον Τάκη Δούλο. Ενδιάμεσα ο Θεοδωρακόπουλος είχε χάσει πέναλτι να ισοφαρίσει (άουτ). Ο Κιρίμι μείωσε στο 70΄ σε 2-1 για τον Α.Ο.Μ. και λίγα λεπτά μετά o Σωτήρης Γιαννόπουλος έκανε το 3-1.  Ο Ντίνος Δούλος στο 85΄ διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για τον Διγενή.

Στον Καρδαμά η Θύελλα νίκησε 3-1 τον Πέλοπα Πύργου και πλέον οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 3 βαθμούς. Η ομάδα του Χρήστου Μπίρμπα προηγήθηκε στο 20΄ με τον Νίκο Αποστολόπουλο και ο Πέλοπας του Θάνου Μπέλτσου ισοφάρισε στο 60΄ με τον Μπουλούτα. Στο 76΄ ο Ίντριτ Μίχα έκανε το 2-1 για την Θύελλα και στο 88΄ ο Χρήστος Αγγελόπουλος το τελικό 3-1.

Μέσω των πλέι-οφ θα ανέλθει στην Α΄ Κατηγορία ο πρώτος της τελικής κατάταξης. Ο δεύτερος μόνο στην περίπτωση που ο Ξενοφών πάρει την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Η βαθμολογία

(Σε 2 αγώνες)

Α.Ο. Μακρισίων (5-4) 8

—————————

Διγενής Χαριάς  (5-3) 4

——————————-

Θύελλα Καρδαμά (3-5) 3

Πέλοπας Πύργου (3-4)  3

Επόμενη αγωνιστική (12/5)

Πέλοπας-Α.Ο. Μακρισίων

Θύελλα Καρδαμά-Διγενής

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος