FOLLOW US: facebook twitter

Υποψήφιος με τη «Νέα Πορεία» του Γιάννη Λέντζα ο Νεόφυτος Παπαδόπουλος

Ημερομηνία: 05-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”83701″ img_size=”full”][vc_column_text]Στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος βρίσκεται ο έμπειρος αυτοδιοικητός παράγοντας Νεόφυτος Παπαδόπουλος, αποδεχόμενος το όραμα του κ. Λέντζα για έναν Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης που θέλουμε και μας αξίζει!

Ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πορεία» κ. Γιάννης Λέντζας καλωσόρισε τον κ. Νεόφυτο Παπαδόπουλο, τονίζοντας: «Ο Νεόφυτος Παπαδόπουλος έχει αποδείξει με την πορεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση πως λειτουργεί πάντα με γνώμονα την προσφορά προς τους δημότες. Έχει την θέληση και την απαιτούμενη αυτοδιοικητική εμπειρία για να συνδράμει στην προσπάθειά μας να δώσουμε αναπτυξιακή πορεία στον τόπο μας. Τον καλωσορίζω  στον αγώνα μας για τον Δήμο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει!».

Από την πλευρά του ο κ. Νεόφυτος Παπαδόπουλος, δήλωσε: «Αποδέχθηκα με χαρά την πρόσκληση του Γιάννη Λέντζα και βρίσκομαι στο πλευρό του γιατί είναι ένας νέος και έξυπνος άνθρωπος που μπορεί να αλλάξει την πορεία του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot