FOLLOW US: facebook twitter

Υποψήφια με τη «Νέα Πορεία» η Παναγιώτα Παπούλια: «Πιστεύω στον ικανότατο επιστήμονα και άνθρωπο Γιάννη Λέντζα»

Ημερομηνία: 08-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”84063″ img_size=”full”][vc_column_text]Στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Νέα Πορεία» βρίσκεται η συνταξιούχος εκπαιδευτικός από τα Λεχαινά κ. Παναγιώτα Παπούλια, αποδεχόμενη την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης για κοινή πορεία στο όραμα για έναν Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!

Καλωσορίζοντας την Παναγιώτα Παπούλια στην παράταξη νίκης, ο Γιάννης Λέντζας επεσήμανε: «Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω την Παναγιώτα Παπούλια στην κοινή μας προσπάθεια για αλλαγή σελίδας και αναπτυξιακή πορεία στο Δήμο μας! Η κ. Παπούλια έχει επιτελέσει όλα αυτά τα χρόνια σπουδαίο παιδαγωγικό έργο στην τοπική κοινωνία και γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ανάγκες της νέας γενιάς, τη σημασία του πολιτισμού και της εκπαίδευσης».

Από την πλευρά της, η Παναγώτα Παπούλια τόνισε: «Θέτω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Νέα Πορεία» του Γιάννη Λέντζα πιστεύοντας ότι ο αυθορμητισμός, η ειλικρίνεια, η ικανότητα να εμπνέει εμπιστοσύνη, η αντίληψη της πραγματικότητας, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που διαθέτει ο ικανότατος επιστήμονος και άνθρωπος Γιάννης Λέντζας, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να δοθούν λύσεις σε μικρά και μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο μας».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot