FOLLOW US: facebook twitter

UEFA Europa Conference League: Διήμερες εκδηλώσεις για τον εορτασμό του τελικού 

Ημερομηνία: 28-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

To διήμερο 28-29 Μαΐου θα διεξαχθεί στην πλατεία Κοτζιά το εορταστικό φεστιβάλ με αφορμή τη διεξαγωγή του τελικού του UEFA Europa Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα στην AEK Arena στην Αθήνα, στις 29 Μαΐου 2024 (ώρα 10μ.μ.)

Το UEFA Europa Conference League Fan Festival θα πραγματοποιηθεί μπροστά από το Δημαρχείο της Αθήνας. Η διήμερη γιορτή θα εκκινήσει την Τρίτη 28 Μαΐου στις 10 το πρωί και θα διαρκέσει έως τις 10 το βράδυ, ενώ την Τετάρτη 29 Μαΐου οι δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν από τις 10:00 έως τις 18:00. Το φεστιβάλ είναι ανοιχτό για τους φιλάθλους και η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ποδοσφαιρική δράση σε μίνι γήπεδο 5 ατόμων, με αγώνα μεταξύ Ελλήνων legends να διεξάγεται την Τετάρτη 29 Μαΐου στις 15:00.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να λάβουν μέρος σε μια ποικιλία διαδραστικών παιχνιδιών και δραστηριοτήτων, ενώ τοπικοί DJ θα εμφανιστούν ζωντανά στη σκηνή και τις δύο ημέρες.
Τέλος, για να τονιστεί περαιτέρω το εορταστικό ποδοσφαιρικό πνεύμα στη διοργανώτρια πόλη, από το περασμένο Σάββατο ένα γιγάντιο τρόπαιο UEFA Europa Conference League (φωτό) έχει εκτεθεί στην πλατεία Ζακλίν ντε Ρομιγί στη γειτονιά του Θησείου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος