FOLLOW US: facebook twitter

Τσίπας και Αλεξανδρόπουλος του Κοροίβου στην Εθνική Εφήβων

Ημερομηνία: 02-06-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δύο παίκτες του Κoροίβου περιλαμβάνονται στην κλήση της Εθνικής Εφήβων U17 για την συμμετοχή στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στην Ρουμάνια.


Οι 16χρονοι αθλητές Χρήστος Τσίπας και Στέφανος Αλεξανδρόπουλος, που πραγματοποίησαν εξαιρετική σεζόν, με συμμετοχές στην Elite League με την ανδρική ομάδα του Κοροίβου, στην ομάδα Rising Stars South και στα πρωταθλήματα Εφήβων και Β΄ ΕΣΚΑΗ, θα είναι μέλη της ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα φορώντας το εθνόσημο στο στήθος, το τριήμερο 18 έως 20 Ιουνίου. Προπονητής της Εθνικής Εφήβων είναι ο Γιάννης Καλαμπόκης με βοηθό τον Δημήτρης Μπουσβάρο.

Αναμφίβολα πρόκειται για τη μεγαλύτερη διάκριση στο μπάσκετ στην Ηλεία σε επίπεδο Εφήβων και αποτελεί μεγάλη τιμή και δικαίωση τόσο για τους ίδιους τους αθλητές και τους προπονητές τους όσο και για την Ακαδημία μπάσκετ του Κοροίβου.

Ο Κόροιβος συγχαίρει τους δύο παίκτες, τους εύχεται να είναι υγιείς, να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά και να πετύχουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Η ανακοίνωση της Ε.Ο.Κ.: «Με τη συμμετοχή της στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στη Ρουμανία στο διάστημα 18-20 Ιουνίου θα αρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής Εφήβων U17.

Παρακαλούνται οι παρακάτω αθλητές να βρίσκονται στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο ΟΑΚΑ στις 15/06/2024 και ώρα 09.30, για προετοιμασία και αναχώρηση:

Τσίπας Χρήστος (Κόροιβος Αμαλιάδας), Μπουρνελές Γιώργος (Ολυμπιακός), Παυλόπουλος Θεόδωρος (Μίλωνας), Παπαγεωργίου Δημήτριος (Περιστέρι), Πηλίτσης Κωνσταντίνος (Καρδίτσα), Παπασταύρου Στράτος (Ολυμπιακός), Σερμπέζης Νικόλαος (Bayern Mun.), Αλεξανδρόπουλος Στέφανος (Κόροιβος Αμαλιάδας), Ασημένιος Αθανάσιος (Λεόντειος), Ντάψης Δημήτριος (Ολυμπιακός), Καραθανάσης Φοίβος (Περιστέρι), Γκλάρος-Σταυρόπουλος Αλέξανδρος (St. Francis High School)».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot