FOLLOW US: facebook twitter

Τρόπαιο ConferenceLeague στον Πύργο: «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό»

Ημερομηνία: 26-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Εκατοντάδες φίλοι του Ολυμπιακού υποδέχτηκαν το βαρύτιμο τρόπαιο  στην κεντρική πλατεία του Πύργου  

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

H κεντρική πλατεία του Πύργου έγινε κατακόκκινη αργά το απόγευμα της Παρασκευής προς τιμήν του ευρωπαϊκού τροπαίου του Conference League που κατέκτησε ο Ολυμπιακός και ήρθε στον Πύργο ύστερα από συνεννόηση της Δημοτικής Αρχής με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Το τρόπαιο, όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε αντικείμενο λατρείας από τους Πυργιώτες και όχι μόνο φίλους της ομάδας. Ένα τεράστιο πανό είχε απλωθεί πέριξ του βάθρου που έγραφε «ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» και 500 περίπου φίλαθλοι του Ολυμπιακού περίμεναν υπομονετικά το τρόπαιο, το οποίο έφερε στις 7.45μ.μ. ο  παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Νίκος Βαμβακούλας, συνοδευόμενος από οργανωμένους οπαδούς της ομάδας από τον Πύργο.

Στη θέα του τροπαίου οι φίλοι του Ολυμπιακού ξεκίνησαν να τραγουδούν συνθήματα, με πρώτο το αγαπημένο τους «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό». Αμέσως μόλις το τρόπαιο τοποθετήθηκε πάνω στο βάθρο που είχε στηθεί, οι οπαδοί του Ολυμπιακού άναψαν καπνογόνα και δεν σταμάτησαν να τραγουδούν για την αγαπημένη τους ομάδα, που τους έκανε υπερήφανους με την κατάκτηση του Conference League τον περασμένο Μάιο. Για τρεις ώρες εκατοντάδες φίλοι του Ολυμπιακού, μικροί και μεγάλοι, βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία του Πύργου και φωτογραφήθηκαν με το βαρύτιμο τρόπαιο, ευχόμενοι παράλληλα να έρθουν κι άλλες ανάλογες στιγμές στο μέλλον από την αγαπημένη τους ομάδα. Δεν έλειψαν και τα πυροτεχνήματα που κοκκίνισαν τον ουρανό του Πύργου, λίγο πριν το τρόπαιο αναχωρήσει από την κεντρική πλατεία αργά το βράδυ.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Θοδωρής Κόρδας με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Μεσσαλά.
Η σχολή Ολυμπιακού Πειραιώς Πύργου του Τάσου Φερεκίδη δεν μπορούσε να λείπει από την εκδήλωση.

Να σημειωθεί πως το τρόπαιο του UEFA Youth League, που κατέκτησε η ομάδα Νέων (Κ19) του Ολυμπιακού, δεν ήρθε στον Πύργο, καθώς η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού το πήρε μαζί της στη Βραζιλία στο πλαίσιο του σαββατιάτικου αγώνα για το Διηπειρωτικό Κ20, κόντρα στη Φλαμένγκο στο «Μαρακανά».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot