FOLLOW US: facebook twitter

Τρισάγιο στις ενορίες της Ηλείας για τα θύματα των Τεμπών

Ημερομηνία: 27-02-2024 | Συντάκτης:

-Στις 10 το πρωί θα χτυπήσουν 57 φορές οι καμπάνες σε όλους τους ναούς

Τρισάγιο στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών θα τελεστεί αύριο το πρωί σε Ιερούς Ναούς της Ηλείας, όπως έκανε γνωστό η Ιερά Μητρόπολη Ηλείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μητρόπολης, και μετά την σχετική απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας, την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στις 10 το πρωί, οι καμπάνες όλων των ενοριών θα χτυπήσουν λυπητερά 57 φορές, όσα και τα θύματα των Τεμπών και στη συνέχεια στις έδρες των Δήμων θα τελεσθεί τρισάγιο για την ανάπαυση των ψυχών τους.

Ειδικότερα, τρισάγιο θα τελεστεί:

Στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πύργου, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Αθανασίου Β’ , στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αμαλιάδας, υπό του πρωτοσύγκελου Αρχιμανδρίτη Φιλάρετου Σπανόπουλου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γαστούνης, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στην Ανδραβίδα, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στη Βάρδα, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Αρχαία Ολυμπία, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λαμπεία και στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Σιμόπουλο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος