FOLLOW US: facebook twitter

Τρίμηνη παράταση λόγω καύσωνα

Ημερομηνία: 23-09-2024 | Συντάκτης:

-Στις 12/12 θα ολοκληρωθούν οι αναπλάσεις Πλατιάνας, Αλιφείρας και Ανδρίτσαινας

Την παράταση διάρκειας τριών μηνών, ήτοι μέχρι 12/12/2024 του έργου των αναπλάσεων Ανδρίτσαινας, Αλιφείρας και Πλατιάνας του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (παρατεταμένος καύσωνας).

Ειδικότερα οι εργασίες που περιλαμβάνονται στη μελέτη είναι:  

ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ

1.Θα γίνουν εργασίες προεπάλειψης και ασφαλτόστρωσης σε δρόμο στην περιοχή του νεκροταφείου συνολικής επιφάνειας περίπου 500τ.μ. 

2.Στο πέτρινο δρομάκι που οδηγεί στο νεκροταφείο θα καθαιρεθούν τα κατεστραμμένα στρώματα σκυροδέματος και θα αντικατασταθούν από νέο.

 3.Εντός της κοινότητας Ανδρίτσαινας , στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στη δεξαμενή θα γίνουν τσιμεντοστρώσεις μήκους περίπου 150μ και μέσου πλάτους 3,50μ

4.Στο δρόμο που οδηγεί στον ξενώνα θα καθαιρεθεί παλιός πέτρινος τοίχος μήκους περίπου 30μ και στη θέση του θα κατασκευαστεί τοίχος μέσου ύψους 1,50μ

5.Στον χώρο της παιδικής χαράς θα κατασκευαστεί τοίχος αντιστήριξης μήκους 7,00μ και μέσου ύψους 1,50 μ έτσι ώστε να συγκρατήσουμε  τα χώματα του πρανούς.

6.Κάτω από την παιδική χαρά θα γίνει σκυροδέτηση της κοίτης του ανοιχτού αγωγού  απορροής των όμβριων για την αποφυγή συγκέντρωσης φερτών υλικών εντός αυτής. 

ΑΛΙΦΕΙΡΑ 

Στην κοινότητα της Αλιφείρας, στο τμήμα της  πλατείας, που είναι κατασκευασμένο από σκυρόδεμα, θα τοποθετηθούν πλάκες πεζοδρομίου, που θα υποδειχθούν από την επίβλεψη του έργου, σε επιφάνεια περίπου 200τμ του συνόλου. 

ΠΛΑΤΙΑΝΑ

Στην κοινότητα της Πλατιάνας θα πραγματοποιηθούν εργασίες ανάπλασης της πλατείας της κοινότητας που περιλαμβάνουν επίστρωση με κυβόλιθους επί αυτής , δημιουργία σχαρωτού έτσι ώστε τα νερά που αναβλύζουν να μην πέφτουν πάνω σε αυτή. Επίσης το τοιχίο της θα επενδυθεί με πέτρα.

ΚΑΡΜΙ

Στον οικισμό Κάρμι, σε  επιφάνεια από σκυρόδεμα με  εμβαδόν περίπου 250τμ, θα γίνουν εργασίες πλακοστρώσεων  με πλάκες πεζοδρομίου περίπου 250τ.μ., εντός του οικισμού που παραμένει μέχρι και σήμερα μόνο με μπετόν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot