FOLLOW US: facebook twitter

«Τρέχουν» χωρίς καθυστερήσεις

Ημερομηνία: 28-04-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Σχόλια

xristodoulopoulos-xristos2Το πόσο χρονοβόρες και γραφειοκρατικές είναι οι διαδικασίες για την έναρξη τόσο της ενδιάμεσης λύσης διαχείρισης των σκουπιδιών όσο και της «προσωρινής» της ενδιάμεσης στην Τριανταφυλλιά, είναι γνωστό σε όλους και μάλιστα ο Δήμαρχος Ήλιδας και πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Ηλείας Χρ. Χριστοδουλόπουλος, δε παρέλειπε να το ανέφερε σε κάθε δυνατή ευκαιρία. Αυτό όμως, σε καμία περίπτωση δε σημαίνει, ότι οι προσπάθειες, σταμάτησαν ή μειώθηκαν σε ένταση, επειδή το παγκόσμιο γεγονός της τελετής αφής της ολυμπιακής φλόγας ολοκληρώθηκε.

Έτσι, τα νεότερα για την ενδιάμεση λύση και την έναρξη της Μηχανικής Διαλογής, αναφέρουν ότι σήμερα το πολύ αύριο ο ανάδοχος θα έχει δώσει την εγγυητική επιστολή οπότε και θα προχωρήσουν στην υπογραφή της σύμβασης ενώ όσον αφορά την «ενδιάμεση της ενδιάμεσης», ο προϋπολογισμός ήδη εγκρίθηκε, το Δ.Σ. του ΦΟΔΣΑ προχωρά σε αναμόρφωση του προϋπολογισμού του για να εντάξει το σχετικό κονδύλι από τους δήμους Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας και αμέσως –ενδεχομένως και σήμερα- συνεδριάζει η Εκτελεστική Επιτροπή και η Επιτροπή Διαγωνισμού για τα τεύχη δημοπράτησης ώστε να αναρτηθεί.

Για όσους αναρωτιούνται λοιπόν, όπως τόνισε ο κ. Χριστοδουλόπουλος, καμία καθυστέρηση δεν έχει υπάρξει και οι διαδικασίες εξακολουθούν να τρέχουν με γοργούς ρυθμούς. Αυτά.

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot