FOLLOW US: facebook twitter

Τρεις νέους υποψηφίους παρουσίασε o Γιάννης Λυμπέρης

Ημερομηνία: 08-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”86081″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Γιώργος Μπακέλας, Επιμελητής Α΄ της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αμαλιάδας και Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» στην παρούσα θητεία, είναι ξανά υποψήφιος με τον Γ. Λυμπέρη και μεταξύ άλλων αναφέρει:.

“Η παράταξη στην οποία συμμετέχω έχει δώσει δείγματα ενός ολοκληρωμένου σχεδίου προς αυτή την κατεύθυνση, με μεγάλα έργα και προσπάθειες σε κάθε τομέα.

Έχουμε ανάγκη από ένα δήμαρχο και μια δημοτική αρχή που θα αντιλαμβάνεται άμεσα τα προβλήματα και θα μπαίνει μπροστά, και όχι πίσω από τις εξελίξεις.
Είμαι σίγουρος πως η νέα δημοτική αρχή που θα προκύψει από την παράταξή μας θα δώσει μάχες σε όλα τα μέτωπα, για να αποκαταστήσει το κύρος και την αίγλη του Νοσοκομείου,
ώστε να μπορέσει και πάλι να διαδραματίσει τον τεράστιο ανθρωπιστικό, κοινωνικό και οικονομικό του ρόλο.

Για όλα αυτά τα δίκαια του Δήμου μας, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ”!

Η Μαντω Αθανασοπούλου – Τσιριγώτη αναφέρει ότι ¨ Αυτός ο τόπος αξίζει μια καλύτερη τύχη. Έχει δικαίωμα στην ανάπτυξη, στην πρόοδο και στο μέλλον. Μέσα από την παράταξη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» θα προσπαθήσω να δώσω κι εγώ τις δυνάμεις μου, για να ανατάξουμε αυτή την πορεία.

Για να έχουμε και πάλι μια πόλη ζωντανή, καθαρή, λειτουργική και ευημερούσα.

Για να υπηρετήσουμε επιτέλους τον πολίτη με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.»

Η Λένα Παπασπηλιωτοπούλου τονίζει ότι πρέπει η νεολαία να μπει μπροστά

«Τώρα πια υπάρχει μέτρο σύγκρισης, μπορούμε όλοι να δούμε τις διαφορές! Με την παράταξη του Γιάννη Λυμπέρη, που ήξερε να διεκδικεί και να δουλεύει, γνωρίσαμε ανάπτυξη, έργα πολιτισμού, φροντίδα για την πόλη και τους πολίτες χωρίς διακρίσεις.»[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot